0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: оновлений конкурс «Мані на дивані» стане безпрограшним!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» повідомляє: на всіх шанувальників популярної української лотереї «Лото-Забава» чекає новий приємний сюрприз! За гарною традицією, що склалася протягом майже 20 років, народна «Фабрика мільйонерів» продовжує дивувати гравців неймовірними оновленнями, що йдуть у ногу з часом і потребами гравців. Цього разу прихильників чекає оновлення конкурсу «Мані на дивані», що має на меті не тільки збільшити суми виграшів, але й підвищити їх частоту. Зміни можна відчути та побачити вже у найближчу неділю, 19 травня, під час розіграшу 1032-го тиражу «Лото-Забава». Нагадаємо, що саме цього дня всі мешканці та гості Львова зможуть на власні очі побачити розіграш першого етапу конкурсу «Мані на дивані» на проспекті Свободи навпроти Оперного театру, узяти участь у конкурсах і вікторинах, виграти призи, отримати автограф улюбленого Анатолія Гнатюка та, звичайно, почути його пісні.   

Усіх шанувальників «Лото-Забава» чекатиме абсолютно нова механіка конкурсу «Мані на дивані» і його візуальне відображення. Незмінним залишаться лише наявність двох етапів, відповідно до яких: спочатку гравці намагаються додзвонитись до студії та отримати шанс на виграш призу, а потім ведучі телефонують до обранця фортуни та пропонують йому взяти участь у конкурсі.

Узяти участь у конкурсі «Мані на дивані» відтепер зможуть не тільки гравці, які дивляться у цей момент розіграш «Лото-Забава» по телевізору, але й ті, хто не має змоги його дивитися. Відрізнятимуться лише суми виграшів. Щасливчик конкурсу миттєво виграє 5000 гривень, якщо дивиться прямий ефір, або 500 гривень, якщо не дивиться. Після цього гравець отримує шанс збільшити свій початковий виграш, залежно від того, чи зможе правильно скласти пазл з картинок на оновленому табло «Мані на дивані». Необхідно буде вгадати якому малюнку верхнього ряду підходить малюнок з нижнього ряду. Якщо збіг картинок гравцем вгадано, сума призу збільшується в 10 разів.   

Для того, щоб дізнатися про всі деталі новації з перших вуст, не пропустіть недільний ефір лотереї «Лото-Забава» о 9:00 на телеканалі «1+1», або приходьте о 8:30 до львівської Опери та спостерігайте за прямими включеннями до київської студії «Лото-Забава».  


Поділитись:
17 травня 2019
Ми у Viber!