0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» вітає всіх з Днем української вишиванки!

16 травня оператор державних лотерей «М.С.Л.» традиційно, уже третій рік поспіль, відзначає День української вишиванки корпоративним фото-флешмобом #МСЛВИШИВАНКА. Співробітники компанії з усіх куточків країни робили колоритні світлини у національному вбранні за присутності у кадрі будь-якого елементу, який так чи інакше пов’язаний з «М.С.Л.».

Нагадаємо, що це свято з’явилось в Україні у 2006 році за ініціативи студентів Чернівецького національного університету. І відтоді воно підкорило шанувальників етніки та національних традицій у різних куточках нашої планети. До вшанування вишиванки долучаються представники шоу-бізнесу та різноманітних релігійних конфесій, дизайнери та громадські діячі, спортсмени та військові, політики та пересічні громадяни, які із задоволенням вдягають у третій четвер травня розшиту символічними візерунками одежу.

Як відомо, кожен символ і колір вишиванки має своє сакральне значення. Вони захищають своїх володарів від негативу та охороняють здоров’я, щастя та багатство. «М.С.Л.» бажає всім віднайти в орнаменті на своєму одязі обереги для везіння та удачі!

Поділитись:
16 травня 2019
Ми у Viber!