0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Лотерея «Святкова»: зустрічайте чергову серію - «Пікнічок»!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.», на честь приходу потепління в Україну, пропонує гравцям чергову серію електронної миттєвої лотереї «Святкова» родини «Швидкограй», яка має назву «Пікнічок».

Назва серії є відображенням настрою українців, які скучили за теплом і прагнуть більше часу проводити разом з рідними та близькими на природі. А завдяки серії «Пікнічок» лотереї «Святкова» подібний відпочинок може не тільки стати більш цікавим, але й принести чимало грошових призів.

Правила гри дуже прості та зрозумілі як новачкам, так і давнім шанувальникам миттєвих лотерей від «М.С.Л.». На кожному квитку друкується 16 «Ваших символів» та 12 «Виграшних символів». Якщо будь-які з «Ваших символів» збіглися з «Виграшними» та утворили горизонталь або вертикаль з чотирьох символів – квиток є виграшним. Побачити суму свого виграшу та суми можливих виграшів можна відразу поряд з лініями.

Окрім того, на кожному лотерейному квитку розміщується один додатковий ігровий символ, обраний випадковим чином. Якщо цей символ збігся з будь-яким з «Ваших символів», гравець одразу виграє 50 гривень. При цьому вартість одного квитка – усього 10 гривень.

Умови гри та правила дуже прості, від гравця необхідні лише уважність та прихильність пані Фортуни.

Зверніть увагу, що виграші до 100 гривень включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків і зборів.

Придбати квитки серії «Пікнічок» електронної миттєвої лотереї «Святкова» можна на всіх точках продажу лотерей компанії «М.С.Л.».

Більш детально ознайомитися з правилами гри та Умовами проведення лотереї можна на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.».


Поділитись:
14 травня 2019
Ми у Viber!