0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Сенсація від «Лото-Забава»: конкурс «Мані на дивані» прямує до Львова!

Нова віха на скрижалях 20-річної «Лото-Забава» незабаром очікує на всіх шанувальників найпопулярнішої української лотереї. Уперше в історії «Лото-Забава» інтерактивний конкурс для телеглядачів «Мані на дивані» матиме виїзний розіграш. Чекайте одного з ведучих «Фабрики мільйонерів» у своєму місті! Дебютний захід у новому форматі відбудеться під час розіграшу 1032-го тиражу 19 травня 2019 року у самому серці історичного Львова – на проспекті Свободи перед Оперним театром. Початок заходу о 8:30.

На розіграш «Мані на дивані» у Львові завітає один з ведучих «Лото-Забава» - Анатолій Гнатюк, а у київській студії підтримку йому надаватиме Лариса Руснак. Усі бажаючі матимуть нагоду не лише на власні очі спостерігати прямі включення до студії, але й отримати автограф і сфотографуватися на згадку з Анатолієм Гнатюком. Таким чином, один з двох етапів конкурсу «Мані на дивані» проводитиметься у Львові, а другий етап – у Києві. Та це ще не все! Для всіх глядачів, хто прийде недільного ранку на проспект Свободи перед Оперним театром, чекатимуть приємні сюрпризи: проведення розіграшів і вікторин, повітряні кульки, призи, подарунки та безліч сувенірів.

Запрошуємо всіх львів’ян 19 травня о 8:30, узяти участь у цікавому заході, вікторинах і отримати заслужені призи та подарунки. Святкуймо появу нового формату конкурсу разом!   


Поділитись:
10 травня 2019
Ми у Viber!