0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Спортпрогноз»: Інтерв’ю одного з володарів джекпоту 992-го тиражу

26 квітня ми повідомляли про зрив джекпоту у майже півмільйона гривень у лотереї «Спортпрогноз». Тоді головний приз поділили між собою двоє прогнозистів. Один з гравців уже оформив свій виграш і погодився надати нам інтерв’ю, у якому поділився своїми секретами успіху.

Отож, одним зі щасливих володарів половини джекпоту лотереї ТОТО «Спортпрогноз»  став 41-річний Іван Єдинак, який, хоч і зіграв у Львові, проте оформив виграш уже в Івано-Франківську. Переможець каже, що дивного тут нічого нема, адже він постійно змушений їздити у відрядження по роботі, тож йому нерідко  доводилося робити ставки у найрізноманітніших куточках України. Цього разу на ставку Іван витратив 80 гривень, які принесли йому виграш у 233 096 гривень. Але справжньою дивиною є той факт, що гравець, який вгадав результати 12-ти футбольних матчів, узагалі не любить спостерігати за футболом!

Свої перші кроки у світ лотерей майбутній володар виграшу у більше ніж 230 000 гривень робив ще у 90-ті, а першою лотереєю стало радянське «Спортлото», після якого гравець переключився вже на «Спортпрогноз». Протягом усього цього часу він використовував усього кілька важливих інструментів, які дозволяли йому вигравати чималі грошові суми. Які саме – читайте у розширеному матеріалі на нашому сайті.

Поділитись:
7 травня 2019
Ми у Viber!