0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Зустрічайте нову лотерею - «Миттєвий більярд»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий повідомити приємні новини для всіх шанувальників електронних миттєвих лотерей (ЕМЛ), адже 24-го квітня чимала родина лотерей «Швидкограй» поповнилася новинкою під назвою «Миттєвий більярд».

Випробувати свою «влучність» можна вже зараз на точках продажу оператора державних лотерей «М.С.Л.» по всій Україні, при цьому вартість одного квитка – 10 гривень.

Як виходить із назви, лотерея «Миттєвий більярд» поєднує у собі приємну візуальну складову від більярду, та механічну складову, яка притаманна миттєвим лотереям родини «Швидкограй». При вартості одного квитка у 10 гривень гравцеві дається можливість виграти чимало грошових призів, найбільший з яких сягає відмітки у 20 000 гривень.

«Миттєвий більярд» буде до вподоби як новачкам у світі електронних миттєвих лотерей, так і давнім шанувальникам цього виду дозвілля, адже правила гри дуже прості та вимагають лише трохи уважності.

На кожному лотерейному квитку надруковані Правила гри, які лаконічно ознайомлять гравця з важливими деталями, що необхідні для початку гри. Також на кожному лотерейному квитку розташоване ігрове поле, на якому розміщено вісім номерів.

Нижче ігрового поля розташовано вісім «Ваших номерів». Щоб виграти грошовий приз, гравцеві необхідно знайти 2 або більше збігів «Ваших номерів» з номерами на ігровому полі, при цьому чим більше збігів, тим більша сума виграшу! Зазначимо, що розміри грошових призів за відповідну кількість збігів одразу зображені на лотерейному квитку у розділі Правила гри.

Більш детальну інформацію щодо правил гри та виплату виграшів можна дізнатися на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.»

Поділитись:
24 квітня 2019
Ми у Viber!