0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЕМЛ «Веселик»: У Києві виграно 50 000 гривень

19 квітня 2019 року у Києві було виграно 50 000 гривень в електронній миттєвій лотереї (ЕМЛ) «Веселик» родини «Швидкограй». Відомо, що щасливий лотерейний квиток було придбано у кіоску «Державні лотереї», який розташований на вулиці Маршала Якубовського, 3.  Його вартість  обійшлась переможцеві у 20 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає власника виграшного лотерейного квитка та рекомендує звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Нагадаємо, що механіка гри лотереї «Веселик» схожа з лотереями «бінго», проте на відміну від своїх старших сестер, для того, щоб виграти в ЕМЛ «Веселик», гравцеві не потрібно чекати чергового розіграшу тиражу. Дізнатися про виграш можна одразу на точці розповсюдження після того, як лотерейний квиток буде роздрукований на терміналі прямо на очах гравця.  

Правила гри досить прості. На лотерейному квитку розташовано одразу два ігрових поля - дві «Гри». Кожна «Гра» складається з ігрового поля розміром 4х4, в якому розміщені 15 чисел у діапазоні від 01 до 40 включно та один пільговий символ «:)» (він же – «Веселик»), що замінює будь-який номер. Пільговий символ розміщується на ігровому полі випадковим чином.

Завдання гравця: знайти виграшні номери у себе в «Іграх» і з'ясувати, чи утворюють вони виграшні комбінації. Так, грошові призи можна виграти за одну повну горизонталь, вертикаль чи діагональ. А найбільші виграші отримає той щасливчик, у якого співпали всі символи в одній «Грі», тобто виграшні числа утворили квадрат з 16 чисел. До речі, виграшними можуть бути як одна, так і обидві «Гри» на квитку! При цьому в одній «Грі» можуть бути одразу дві виграшні горизонталі! (приклад лотерейного квитка зображено ліворуч)

Вартість одного квитка електронної миттєвої лотереї «Веселик» - 20 гривень. Окрім 50 000 гривень на гравців очікують ще чимало інших грошових призів. Зіграти можна на всіх точках розповсюдження оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Поділитись:
22 квітня 2019
Ми у Viber!