0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Зірковий» відпочинок у Києві мільйонерів із Запорізької області

До столиці за заповітним чеком на 1 000 000 гривень державної лотереї «Лото-Забава» Світлана Громова із Запорізької області завітала разом зі своїм чоловіком Миколаєм. На цю доленосну подію пара очікувала 17 років. Раніше їм уже траплялося вигравати 2 500, 4 000 гривень і побутову техніку у «Лото-Забава». Але, купуючи щасливий лотерейний білет на мільйон, обидва мали передчуття, що трапиться щось приємне, адже напередодні лотерейного розіграшу переможниця побачила віщий сон. «Мені наснилося, що до мене хтось підійшов і просто в обличчя сказав – ви сьогодні виграєте. Після цього в мене було дуже сильне відчуття, що має трапитися щось неймовірне, тож як тільки випала можливість, ми одразу придбали лотерейний білет на найближчий тираж», - згадує пані Світлана. А вже через кілька днів, 17-го лютого 2019 року, за результатами 1019-го тиражу «Лото-Забава» стало відомо про появу в Україні нового мільйонера.

У Києві на щасливу пару чекало чимало приємних сюрпризів. Окрім чека на 1 мільйон гривень, який у прямому ефірі улюбленої лотереї переможцям вручили Анатолій Гнатюк і Лариса Руснак, новоспечені багатії у подарунок від лотерейного оператора отримали сертифікат на ексклюзивну VIP-програму «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», яка включає в себе чимало розваг. Зокрема, персональну екскурсію найвизначнішими місцями столиці, професійну фотосесію, походи до статусних ресторанів і спа-салону, проживання у готелі, збудованому на гроші від лотерей, і білий лімузин у власне розпорядження протягом усього уїк-енду, зйомки у розіграші «Лото-Забава» і бранч з улюбленими ведучими.

Цього разу на щасливе сімейство Громових чекав ще один сюрприз. Уперше в історії програми «Два дні з життя мільйонера» улюбленці долі зійшлися у поєдинку з ведучими «Лото-Забава» у столичному боулінг-клубі. Після короткого майстер-класу учасники поділилися на дві команди та із запалом вирішили дізнатися, що ж важливіше: удача чи досвід. Результати приголомшили, адже мільйонери, які вперше у житті грали у боулінг, вибороли перемогу у більш досвідчених медіа-зірок.

Завдяки виграним грошам Громови планують допомогти двом своїм синам, придбати житло, а також пара мріє з’їздити на відпочинок за кордон. Крім того, Світлана не полишає надії виграти джекпот «Лото-Забава», тому продовжує купувати білети улюбленої лотереї.

До речі, у тому ж тиражі, коли Світлана отримала омріяний чек, в Україні з’явився новий, уже 324-й мільйонер «Лото-Забава».


Поділитись:
15 квітня 2019
Ми у Viber!