0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЕМЛ «Святкова» пропонує гравцям «Великодні дарунки»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» повідомляє про старт нової серії електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ) «Святкова» з родини «Швидкограй». Нова серія, що має назву «Великодні дарунки», присвячена наближенню світлого свята Великодня. Вартість квитка ЕМЛ «Святкова» серії «Великодні дарунки» складає 10 гривень, а максимальний приз – 20 000 гривень.

За правилами гри, гравець має знайти на квитку збіги «Ваших» та «Виграшних» символів таким чином, щоб на ігровому полі склалася лінія з 4-х символів (горизонталь або вертикаль). Навіть якщо на квитку не вдалось закреслити горизонталь або вертикаль, для гравців передбачена ще одна можливість виграти – нижче основного ігрового поля розміщується один додатковий символ, обраний випадковим чином. Якщо цей символ співпав з будь-яким з «Ваших», гравець одразу виграє 50 гривень.

ЕМЛ «Святкова» серії «Великодні дарунки» має лімітовану кількість квитків та обмежений період продажів. Отже, щоб випробувати свою удачу у новій серії та виграти приємні грошові призи до свят, не треба зволікати!

Нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи. 


Поділитись:
12 квітня 2019
Ми у Viber!