0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Оператор «М.С.Л.» запустив програму преміювання розповсюджувачів

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий представити українській громаді нову та унікальну для країни програму преміювання розповсюджувачів, яким пощастило продати лотерейні білети з великими виграшами!

Так, починаючи з квітня 2019 року, кожен лотерейний білет компанії «М.С.Л.» із виграшем у 50 000 гривень та більше буде приносити радість і гроші не тільки лотерейним щасливцям, які його придбали, але й розповсюджувачам, які його продали.

При цьому фартовий розповсюджувач отримуватиме грошову премію не з виграшу лотерейного щасливчика, а з коштів лотерейного оператора. Самі ж власники виграшного білета отримуватимуть свої виграші, як завжди, у повному обсязі, згідно Умов проведення лотерей компанії «М.С.Л.».

Розмір грошової винагороди фартового розповсюджувача може бути різним: 1 000, 5 000, 10 000 гривень та навіть більше. Усе залежить від суми виграшу по лотерейному білету.

Варто зазначити, що подібна практика є дуже розповсюдженою у розвинених країнах світу, де лотереї у пошані. У Сполучених Штатах Америки, наприклад, заклад, у якому продали виграшний лотерейний білет на велику суму, отримує грошовий бонус.  Звісно, у залежності від оператора, сума бонусу може різнитися, але загальний принцип один для всіх. Зазвичай такий випадок для закладу – справжнє свято. І Україна тепер не є виключенням.

Поділитись:
8 квітня 2019
Ми у Viber!