0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Гаряча штучка!»: У Чернівцях виграно 50 000 гривень

23 березня стало відомо про зрив головного призу розміром 50 000 гривень в одній з трьох серій електронної миттєвої лотереї «Гаряча штучка!» чималої родини «Швидкограй». Щасливою для переможця виявилась серія під назвою «Миколаївська морячка».

Наразі відомо, що виграшний лотерейний квиток був придбаний гравцем, який  завітав до «ЛОТО маркета», що розташований у місті Чернівці за адресою: вул. Небесної Сотні, 1-А. Вартість самого квитка становила 20 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає щасливчика та радить йому звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Нагадаємо, що попереднім власником головного призу електронної миттєвої лотереї «Гаряча штучка!» став 35-річний лотерейний гравець з села Листопадове на ім’я Микола, який 5-го липня 2018 року завітав до фірмового острівку «М.С.Л.», що розташований у місті Новомиргород Кіровоградської області на вулиці Андрія Гурічева, 48, та купив квиток за 20 гривень. Проте на відміну від переможця з Чернівців, якому посміхнулась удача у серії «Миколаївська морячка», пан Микола виграв у серії «Рибачка Соня».

Чітких та конкретних планів щодо виграшу сумою 50 000 гривень щасливчик на той момент не мав. Проте сподівався витратити частину грошей на придбання нагальних у побуті речей та на мандри. Разом із тим, пан Микола зазначив, що цей виграш однозначно додав йому впевненості у майбутньому, і він буде продовжувати грати в улюблені лотереї, щоб одного разу пощастило виграти ще більший приз.

Звертаємо увагу, що правила гри у лотерею «Гаряча штучка!» зрозумілі як новачкам, так і ветеранам лотерейної гри. Так, на кожному лотерейному квитку розміщується 5 окремих Ігор. Кожна Гра містить 1 «Гарячий номер» та 4 «Ваших номери». У разі, якщо в рамках однієї Гри «Гарячий номер» збігся з будь-яким з «Ваших номерів», гравець миттєво виграє приз за цей номер. Суми можливих виграшів одразу вказані на квитку лотереї «Гаряча штучка!» - під відповідними «Вашими номерами». Окрім того, кожний гравець має шанс виграти 100 гривень, якщо додатковий номер, що друкується у відповідному полі на квитку випадковим чином, співпаде з будь-яким з «Ваших номерів» у будь-якій з п’яти Ігор.

Нагадаємо, що наразі на всіх точках розповсюдження оператора державних лотерей «М.С.Л.» можна придбати лотерейні квитки «Гаряча штучка!» трьох серій: «Рибачка Соня», «Миколаївська морячка» та «Херсонська красуня», і квитки кожної з цих серій мають унікальне графічне оздоблення. Квиток ЕМЛ «Гаряча штучка!» коштує 20 гривень, а максимальний приз лотереї складає – 50 000!

Поділитись:
26 березня 2019
Ми у Viber!