0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Морська казка та політ до зірок для мільйонерів з Харківщини

24 березня 2019 року до студії «Лото-Забава» завітала новоспечена учасниця «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - Наталія Левінцова з м.Ізюм разом зі своїм чоловіком Олегом, щоб отримати з рук улюблених ведучих заповітний призовий чек на 1 000 000 гривень. Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк урочисто привітали переможницю та її чоловіка у прямому ефірі, а Наталія Володимирівна поділилася з гравцями та телеглядачами своїм секретом перемоги. Героїня переконана, що з цим пов’язана сила магії чисел, адже вона народилась 13-го числа та виграла у тиражі від 13 січня, а коли того дня першою з великого лототрону випала кулька під номером 13, зрозуміла, що сьогодні на неї чекає особливий виграш.

Так і трапилось: 13 січня 2019 року під час розіграшу 1014-го тиражу «Лото-Забава» пані Наталія виграла 1 000 000 гривень, і радості не було меж. А долучитися до лотерейного хобі Наталію Володимирівну два роки тому надихнув чоловік, який грає у найпопулярнішу українську лотерею з перших тиражів, і весь цей час вони не полишали надію одного дня прокинутися багатіями. 

Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк урочисто вручили щасливчикам з Харківщини сертифікат на «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.». Ця ексклюзивна VIP-програма включає у себе безліч розваг. Зокрема, професійну фотосесію, походи до статусних ресторанів і спа-салону, проживання у столичному готелі та білий лімузин у власне розпорядження протягом усього уїк-енду, зйомки у розіграші «Лото-Забава» і бранч з популярними ведучими. Окрім того, переможці мали змогу обрати додаткові заходи самостійно. Цього разу гості забажали відвідати столичний океанаріум, неймовірний єдиний в Україні новий Музей живих медуз і персональний сеанс сферичного кіно. І якщо перший день уїк-енду для Наталії та Олега стали справжнісінькою «морською казкою» серед риб, медуз і скатів, яка логічно завершилася у шикарному рибному ресторані, то другий день у сферичному кінотеатрі перетворився на мандрівку до зірок і таємниць неосяжного всесвіту. 

Тепер головна мета Наталії та Олега - вкласти виграний 1 000 000 гривень у покупку власного житла та створити у ньому сімейне тепло та затишок.  Щиро бажаємо, щоб усі їх плани успішно здійснилися!


Поділитись:
25 березня 2019
Ми у Viber!