0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Миттєва лотерея «ЛАС-ВЕГАС» відтепер доступна онлайн

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий повідомити, що електронна миттєва лотерея «ЛАС-ВЕГАС» з родини «Швидкограй», яка вже встигла заслужити прихильність гравців, відтепер доступна для гри онлайн на офіційному сайті «М.С.Л.»

Державна миттєва лотерея «ЛАС-ВЕГАС» складається з 4 Ігор та коштує 50 гривень. Новинка буде до смаку, як шанувальникам ЕМЛ «ЛАС-ВЕГАС», так і новачкам, а оригінальний дизайн та яскраві анімаційні заставки не залишать байдужими навіть найвибагливіших гравців. Правила гри прості, а інтерфейс - інтуїтивно зрозумілий. Під час розіграшу квитка кожна Гра розігрується послідовно, починаючи з першої. Кожна Гра складається з декількох Спроб/Шансів, номери яких вказується у правому верхньому куті ігрового поля. На ігрових полях кожної з Ігор міститься інформація щодо умов виграшу. Щоб стартувати, потрібно натиснути кнопку «Почати», а протягом гри використовувати зелену кнопку «Грати» або просто натискати безпосередньо на ігрове поле. Після натискання кнопки «АВТО» результати всіх Ігор будуть відображені на екрані автоматично. Окремо звертаємо увагу, що в одному лотерейному квитку виграти грошові призи можна одразу у декількох іграх.

Випробувати удачу на власному досвіді та виграти приємну суму на здійснення власних мрій за допомогою миттєвої лотереї «ЛАС-ВЕГАС» можна саме зараз.  


Поділитись:
22 березня 2019
Ми у Viber!