0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» і міжнародний флешмоб #LotsOfSocks: #шкарпетуйся!

Сьогодні, 21 березня, оператор державних лотерей «М.С.Л.» традиційно бере участь в акції, присвяченій Міжнародному дню людини з синдромом Дауна. І цього року своєрідний «шкарпетковий марафон» у компанії відкрили ведучі популярних вітчизняних лотерей: Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк («Лото-Забава») та Ірина Фролова («Мегалот»). До них приєднались небайдужі співробітники «М.С.Л.», аби за допомогою такого незвичайного аксесуара відчути себе не такими, як усі. Відчути, як це - відрізнятися від інших.

Нагадаємо, що кожен, хто хоче висловити солідарність з особливими людьми, може цього дня придбати та вдягти яскраві різнокольорові непарні шкарпетки (це буде символізувати додаткову хромосому), зробити світлину та розмістити її у соцмережі з хештегами #LotsOfSocks і #шкарпетуйся.

За статистикою, серед кожних 700 новонароджених - одна дитина з синдромом Дауна. Треба пам’ятати, що поява такого малюка не залежить ні від способу життя батьків, ні їх статусу, ні від стану їх здоров'я, шкідливих звичок, національності чи віросповідання. Діти з синдромом Дауна розвиваються та навчаються, але їм потрібна наша з вами допомога з перших днів життя.

Акція  #LotsOfSocks в Україні проходить з 2013 року та за цей час учасники вдягли 18 900 пар різнокольорових шкарпеток. Завдяки цьому 863 000 гривень було зібрано на програми Центру раннього розвитку для дітей з синдромом Дауна (ВБО  «Даун Синдром»), який лише частково фінансується за рахунок держави, основні кошти на його існування батьки збирають виключно через благодійні проекти.


Поділитись:
21 березня 2019
Ми у Viber!