0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Гранд-фінал вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» від «Сніданок з 1+1»

15 березня успішно фінішувала вікторина «Лотереї: Всесвітня історія» від ранкової телепередачі «Сніданок з 1+1». За допомогою ресурсу random.org визначився переможець третього тижня вікторини та суперпризер, який отримає головний приз – подорож до Європи.

Імена щасливчиків ведучі ранкового шоу оголосили у прямому ефірі. Переможцем серед 882 учасників, які надали правильні відповіді протягом третьої хвилі, стала киянка Оксана Бурхан, яка й отримає сертифікат на яскраві весняні емоції на суму 1000 гривень. Суперпризером вікторини, серед 2091 учасника, стала Дарина Гальченко. Нагадаємо, що головний переможець обирався серед учасників усіх трьох хвиль конкурсу, які надавали правильні відповіді хоча б в одній хвилі вікторини. Згідно з умовами вікторини, пані Дарина отримає суперприз - європейське турне на тиждень для однієї особи у країни, де лотереї в пошані.

Оголосимо правильні відповіді третьої хвилі вікторини «Лотереї: Всесвітня історія»: 

1. Як звали дружину художника Яна Ван Ейка - жінку, яка першою організувала благодійну лотерею на території Європи?

3) Маргрет

2. Що ділили запорізькі козаки методом жеребкування? 

2) Угіддя

3. Коли саме у лотереї «Лото-Забава», що проводиться вже протягом 19 років, на світ з‘явився ювілейний 300-ий мільйонер?

1) 12 серпня 2018 року

Традиційно ведучі програми «Сніданок з 1+1» розповіли цікаві факти про те, яку важливу соціальну роль лотереї відіграють у цивілізованому суспільстві. Зокрема, у сюжеті, що демонструвався під час ранкового шоу, йшла мова про те, як лотереї допомагають розвивати професійний та аматорський спорт в Україні. Універсальний навчально-тренувальний центр (УНТЦ) зимових видів спорту «Льодограй», збудований оператором державних лотерей «М.С.Л.», у місті Богуслав Київської області став одним з кращих майданчиків для тренування українських спортсменів, а тепер до своїх рекордів сучасна льодова арена може додати ще одну важливу віху. Восени 2018 року УНТЦ «Льодограй» став місцем відродження національної жіночої команди України з хокею з шайбою, де спортсменки провели три навчально-тренувальних збори, готуючись до важливих змагань. Після успішних тренувань вони вирушили до Кейптауна (ПАР), де вперше в історії дебютувала жіноча збірна України з хокею. Суперниками наших дівчат у цьому змаганні стали збірні з Бельгії, Болгарії, Гонконгу та ПАР. Наші хокеїстки гідно відстояли своє право взяти участь у Чемпіонаті світу 2020 з хокею серед жіночих команд у дивізіоні ІІВ, одержавши перемогу у всіх чотирьох іграх.  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» і бажає, щоб емоційні весняні призи дарували лише позитивні яскраві враження!


Поділитись:
15 березня 2019
Ми у Viber!