0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Другий переможець і третя хвиля вікторини «Лотереї: Всесвітня історія»

7 березня ведучі телепрограми «Сніданок з 1+1» оголосили переможця другого тижня вікторини «Лотереї: Всесвітня історія».  Цього разу доля посміхнулась Ірині Поліщук. Вітаємо! Ім’я щасливиці було обрано за допомогою ресурсу random.org серед усіх, хто надавав правильні відповіді у коментарях до посту з запитаннями другого тижня вікторини. У якості призу пані Ірина отримає сертифікат на приємні емоції, які зможе обрати самостійно, сумою в 1 000 гривень.

Нагадаємо запитання другого етапу вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» і правильні відповіді на них: 

1. Хто організував і провів першу лотерею на території Сполученого королівства Великобританії?
Правильна відповідь: Єлизавета І

2. Яку назву мала перша спортивно-числова лотерея в СРСР? 
Правильна відповідь: «Спортлото 6 з 49»

3. В якій лотереї у 2018 році було виграно найбільший джекпот в історії України сумою у 17 750 000 гривень?
Правильна відповідь: «Мегалот»

У тематичному сюжеті цього разу йшлося про КСВ, інвестування у проекти, що приносять користь суспільству, і про те, як лотереї ефективно провадять курс корпоративної соціальної відповідальності та підтримують дитячий спорт в Україні. Як відомо, багато століть тому лотереї були створені задля реалізації соціальних проектів, на які у державному бюджеті не вистачало коштів. А зараз загальна сума відрахувань на добрі справи всіх членів Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (EL) склала майже 23 млрд євро! І це лише за 2017 рік.  До речі, EL офіційно визнала, що в Україні кращі соціальні міжнародні лотерейні практики реалізовує «М.С.Л.». Нагадаємо, що компанія за роки своєї діяльності за свої кошти реалізувала чимало соціальних проектів. Зокрема збудувала льодову арену «Льодограй» у Богуславі. А минулого року державна лотерея «Спортліга» від «М.С.Л.» стала титульним спонсором дитячої футбольної команди 2007 року народження КДЮСШ №15, забезпечила команду повним екіпіруванням та організувала трансфер до Нідерландів для участі уМіжнародному турнірі Slagharen Easter Cup, де хлопці під керівництвом заслуженого тренера України Олександра Пасеки вибороли срібло. А вже наприкінці 2018 року кейс компанії «Лотереї як фундамент розвитку дитячого футболу в Україні» виборов перемогу у щорічному національному конкурсі кейсів з Корпоративної соціальної відповідальності, організованому Центром «Розвиток КСВ». 

Також телеглядачі дізнались про старт третьої хвилі конкурсу, із запитаннями якої можна ознайомитися насторінці Facebook «Сніданок з 1+1». Відповіді треба залишати до 21:00 неділі 10 березня. Традиційно, на переможця тижня чекає сертифікат на емоції номіналом у 1 000 гривень. Ім’я наступного улюбленця долі ми дізнаємось у п’ятницю, 15 березня. Цього ж дня стане відомо, хто виграв суперприз - мандрівку до Європи, країнами, де лотереї у пошані. 


Поділитись:
7 березня 2019
Ми у Viber!