0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Виграно перший приз у вікторині «Лотереї: Всесвітня історія»

Сьогодні, 1 березня, стартувала друга хвиля вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» від ранкового шоу «Сніданок з 1+1», під час якої визначиться переможець другого тижня. А тим часом ведучі телепрограми у прямому ефірі оголосили ім‘я дебютного щасливчика вікториниНадії Стадник. Переможця було обрано за допомогою ресурсу random.org серед усіх, хто надавав правильні відповіді у коментарях до посту з питаннями вікторини. Пані Надія стала володаркою сертифікату на емоції, які зможе обрати самостійно, сумою 1000 гривень.

Оголосимо правильні відповіді першого тижня вікторини «Лотереї: Всесвітня історія»: 

1. В якій країні існує традиція надсилати рідним та друзям на Новий рік листівки-лотерейні білети?

Правильна відповідь: Японія

2. Хто з президентів США поширював лотерейні білети з власним підписом? 

Правильна відповідь: Джордж Вашингтон

3. Яка з українських державних лотерей є титульним спонсором дитячої футбольної команди 2007 року народження КДЮСШ №15?

Правильна відповідь: «Спортліга»

Окрім того, у спеціальному сюжеті під час ранкового шоу «Сніданок з 1+1» розповіли про те, як переможці лотерей діляться своєю удачею з тими, хто потребує допомоги. Poбepтo Meндoзa, колишній шеф-кухар чинного президента США Дoнaльдa Tpaмпa та екс-президента Бapaкa Oбaми, наприкінці січня 2019 року виграв 250 000 доларів у лотерею-«стирачку» і планує витратити приз на завершення будівництва їдальні у Домініканській Республіці, де годуватимуть усіх, хто цього потребуватиме. У липні 2011 року подружжя Колін і Крістін Веїр з Шотландії зірвали найбільший джекпот Європи розміром 161,5 млн фунтів у лотереї EuroMillions і відкрили благодійний фонд. З того часу подружжя надало кошти для ремонту спортивних споруд у рідному місті та почало спонсорувати юних талановитих спортсменів. Серед українських лотерейних мільйонерів теж знаходяться ті, хто бажає жертвувати гроші на благодійність. Так, переможниця лотереї «Лото-Забава» Оксана Сорокіна, яка виграла 1 000 000 гривень 4 листопада 2018 року, зізналась, що мріє віддати частину грошей на допомогу хворим дітям. 

А нові запитання для другої хвилі вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» ви можете віднайти на сторінці Facebook «Сніданку з 1+1». Тож, долучайтесь до цього цікавого конкурсу та випробуйте свої знання! Відповіді можна залишати до 21:00 неділі, 3 березня. На щасливчика чекає сертифікат на емоції номіналом на 1000 гривень! 


Поділитись:
1 березня 2019
Ми у Viber!