0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Кримінал у м. Хмельницький проти «М.С.Л.»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» продовжує викривати нелегальні лотереї, які незаконно використовують бренд «М.С.Л.». На цей раз реакція власників нелегального лотерейного закладу була із кримінальним відтінком.

21 лютого адвокат «М.С.Л.» Дмитро Лугиня разом із ЗМІ відвідали лотерейний заклад  у м. Хмельницький, Львівське шосе 29/1, що знаходиться біля центрального ринку «Ізіда».

Під час огляду адвокат виявив такі порушення:

- незаконне використання знаків для товарів і послуг, кольорів оформлення та елементів дизайну без дозволу лотерейного оператора «М.С.Л.»;

- неправдиве посилання на факт розповсюдження білетів державних лотерей ТОВ «М.С.Л.» та привласнення власником закладу коштів, що були отримані шляхом введення гравців і правоохоронних органів у оману;

- невідоме програмне забезпечення, яке не використовує «М.С.Л.»;

- під час тестової закупки було отримано чек з назвою іншого оператора державних лотерей та без вказаної вартості лотерейного білета.

Адвокат викликав поліцію з метою подання заяви про відкриття кримінального провадження за статтею 229. Кримінального кодексу «Незаконне використання знаку для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару»

За словами Дмитра Лугині, раніше від поліції приїхали більше десяти невідомих осіб із характерним для кримінального світу лексиконом, які силою виштовхнули з закладу журналістів та адвоката «М.С.Л.» та в подальшому не допустили правоохоронців до місця скоєння злочину. Протягом декількох годин вони намагались перешкоджати роботі адвоката та журналістів.

Тим не менш, після прибуття слідчо-оперативної групи, адвокат «М.С.Л.» написав відповідну заяву про виявлені злочини для відкриття кримінального провадження.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» буде уважно слідкувати за тим, як правоохоронні органи будуть проводити слідство та яких результатів воно досягне.

Нагадуємо, що оператор державних лотерей «М.С.Л.» влітку 2018 року розпочав боротьбу із нелегальними закладами.

В результаті спільного рейду юристів «М.С.Л.» та журналістів вдалося закрити нелегальний заклад на вулиці Гетьмана 2 у Києві.

«М.С.Л.» неодноразово висловлював свою позицію як треба врегулювати лотерейний ринок, для того щоб він став прозорим та чесним.


Поділитись:
26 лютого 2019
Ми у Viber!