0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: шахтар з Львівської області виграв 500 000 гривень

24 лютого на День народження європейських лотерей під час розіграшу 1020-го тиражу «Лото-Забава» у конкурсі «Багаті та Відомі» фортуна посміхнулася 59-річному Івану Рісному. Герой конкурсу родом з Червонограду, що на Львівщині, важливого центру гірничодобувної промисловості Львівсько-Волинського вугільного басейну. Тому й не дивно, що за професією Іван Ярославович – шахтар, але нині вже на пенсії. Переможець - ветеран гри та захоплюється «Лото-Забава» з першого тиражу, а у студії приїхав уже утретє. До цього моменту вигравати крупні призи Івану Ярославовичу не щастило. 24 лютого він сидів у синьому ряді на 13-му місці та від самого початку мав відчуття, що сьогодні фортуна повинна йому посміхнутись. Так і трапилось. Іван Ярославович став переможцем конкурсу «Багаті та Відомі»: виграв 50 000 гривень та отримав шанс збільшити виграш у два, п’ять і десять разів. Завдяки супергрі, що відбувається наприкінці кожного розіграшу «Лото-Забава», Івану Ярославовичу вдалося зірвати найбільший приз конкурсу – півмільйона гривень.  

Щоб узяти участь у конкурсі «Багаті та Відомі», потрібно замовити при купівлі білета «Лото-Забава» однойменну комбінацію ціною 2 гривні та зареєструвати її за номером 330. Серед усіх, хто надсилає комбінації, визначаються 25 основних гравців і 10 резервних, яких запросять до студії на наступний тираж для участі у конкурсі «Багаті та Відомі».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радить переможцям тиражу звертатися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.


Поділитись:
25 лютого 2019
Ми у Viber!