0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Стартувала вікторина «Лотереї: Всесвітня історія» від «Сніданок з 1+1»

Сьогодні, 22 лютого, о 9:00 на каналі «1+1» у прямому ефірі ранкової телепрограми «Сніданок з 1+1» стартувала вікторина «Лотереї: Всесвітня історія», приурочена до офіційного Дня народження європейських лотерей, яке святкуватимуть 24 лютого. Уже два роки поспіль проведення вікторини «Лотереї: Всесвітня історія», що має шалений успіх серед телеглядачів і шанувальників лотерей, стало гарною традицією ранкового шоу. Питання та умови цьогорічного івенту вже опубліковані на сторінці Facebook«Сніданок з 1+1» https://www.facebook.com/snidanok/posts/2731722676845625 . Усі бажаючі можуть залишати свої відповіді у коментарях до посту. А позмагатись у чесній боротьбі є за що!

Ініціатори вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» вирішили продовжити дарувати своїм глядачам приємні передвесняні емоції. Як і минулого року один з тих щасливчиків, хто правильно відповість на 3 запитання цього тижня, виграє сертифікат номіналом у 1000 гривень на позитивні емоції, які зможе обрати самостійно. Переможець тижня визначиться 1 березня за допомогою random.org серед усіх користувачів, які нададуть правильні відповіді, а результати будуть оголошені у прямому ефірі «Сніданок з 1+1». Змагання триватиме три тижні, і серед усіх щасливчиків, які надаватимуть правильні відповіді на три запитання хоча б одного тижня, 15 березня відбудеться суперфінал, де головним призом стане розіграш подорожі – європейського турне на тиждень для однієї особи країнами, де лотереї у пошані.  

Пропонуємо всім шанувальникам лотерей долучитись до цього цікавого заходу, перевірити свої знання та виграти приємні призи. У всіх охочих узяти участь у вікторині є час до неділі, 24 лютого, 21:00. Хай щастить!  


Поділитись:
22 лютого 2019
Ми у Viber!