0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Зустрічайте нову ЕМЛ «ЛАС-ВЕГАС»!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» радий презентувати нового члена великої родини електронних миттєвих лотерей «Швидкограй», яка отримала свою назву на честь одного з найбільш привабливих міст для шанувальників фарту та чималих грошових призів з усього світу - «ЛАС-ВЕГАС».

Новинка вартістю 50 гривень пропонує гравцям одразу 4 різних гри на одному лотерейному квитку, кожна з яких має свої правила та умови виграшу. Незважаючи на свій чималий розмір, «ЛАС-ВЕГАС» буде до вподоби як новачкам у світі електронних миттєвих лотерей, так і давнім шанувальникам цього виду дозвілля, адже правила кожної гри доволі прості та цікаві.

На ігровому полі Гри 1  знаходяться 3 «спроби». Кожна «спроба» складається з 5 зображень гральних карт. При цьому на кожній карті відображається як її масть, так і значення. Нижче під спробами знаходяться виграшні комбінації, які необхідно віднайти у власних «спробах». Якщо будь-які карти в одній з трьох «спроб» збіглися з однією з виграшних комбінацій, гра вважається виграшною.

Друга гра являє собою ігрове поле з 6 «вашими номерами». Поруч із кожним номером вказується сума можливого виграшу за нього. Нижче від «ваших номерів» знаходяться 3 «виграшних номери». Виграшною гра буде вважатися тоді, коли будь-який з «виграшних номерів» співпаде з «вашим номером».

У Грі 3 є  три «шанси». Кожен з них складається з 5 зображень гральних кубиків поруч з якими можна побачити суму можливого виграшу за цей «шанс». Виграшним «шанс» виявляється тоді, коли у ньому присутні 3 кубики з однаковими значеннями.

І, нарешті, – «Фартова гра» - четверта можливість для шанувальників електронних миттєвих лотерей виграти грошові призи. Правила надзвичайно прості. Гравцеві пропонується знайти дві однакові грошові суми в одній з двох спроб. Якщо дві суми в одній зі спроб збіглися, гравець  виграє одну таку грошову суму.

Більш ретельно розібратися у правилах гри можливо, звернувши увагу на приклад лотерейного квитка «ЛАС-ВЕГАС», що розташований поруч, або завітавши на відповідну сторінку на офіційному сайті «М.С.Л.»

Звертаємо окрему увагу, що в одному лотерейному квитку виграти грошові призи можна одразу у декількох іграх.

Випробувати удачу на власному досвіді за допомогою ЕМЛ «ЛАС-ВЕГАС» можна вже зараз на точках продажу власної мережі оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Поділитись:
14 лютого 2019
Ми у Viber!