0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЕМЛ «Святкова»: «Багаті котики» повертаються!

З кожним днем весна наближається до України, попереду на нас чекають чудові свята, які так приємно проводити разом з рідними та друзями. Але поки свята лише майоріють на горизонті, оператор державних лотерей «М.С.Л.» зробив приємний сюрприз усім шанувальникам лотерей.

Раді повідомити, що стартував продаж нової серії електронної миттєвої лотереї «Святкова» родини «Швидкограй», яка отримала назву «Багаті котики». Вартість квитка  складає 10 гривень, а розмір максимального грошового призу сягає відмітки у 20 000 гривень.

Правила гри традиційно залишаються дуже простими та цікавими як для новачків, так і для тих, хто вже протягом довгого періоду є шанувальником даного виду дозвілля.

На кожному квитку лотереї «Святкова» серії «Багаті котики» розміщуються 16 «Ваших символів» та 12 «Виграшних символів». Щоб вхопити грошовий приз, гравець має знайти на квитку збіги «своїх» і «виграшних» символів таким чином, щоб на ігровому полі склалася лінія (горизонталь або вертикаль) з 4-х символів. Але це ще не все.

Навіть якщо на квитку не вдалось закреслити горизонталь або вертикаль, для гравців передбачена ще одна можливість виграти – нижче основного ігрового поля розміщується один додатковий символ, обраний випадковим чином. Якщо цей символ співпав з будь-яким з «Ваших», гравець одразу виграє 50 гривень*.

Окремо звертаємо увагу, що електронна миттєва лотерея «Святкова» серії «Багаті котики» є лімітованою, а отже, має обмежений період продажів. А тому, щоб перевірити свою удачу у новій серії, не варто зволікати!

Зіграти в оновлену лотерею можна вже зараз у точках розповсюдження оператора державних лотерей «М.С.Л.» по всій Україні.

*Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.

Поділитись:
13 лютого 2019
Ми у Viber!