0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Вдала втеча»: Виграно 50 000 гривень онлайн

10 лютого 2019 року стало відомо про виграш 50 000 гривень в онлайн лотерею «Вдала втеча» від «М.С.Л.». Власником півсотні тисяч гривень став гравець, який вирішив випробувати власну удачу та вибрав саме цю гру, попередньо зареєструвавшись на сайті лотерейного оператора. Відомо, що виграшна ставка коштувала переможцеві всього 5 гривень. Вітаємо щасливчика!

Нагадаємо, що онлайн лотерея «Вдала втеча» з’явилася на офіційному сайті «М.С.Л.» у жовтні 2016 року. Правила гри прості та інтуїтивно зрозумілі. Її сутність полягає у тому, щоб знайти на ігровому полі пари символів, які приховані за кам’яними плитами. Чим більше пар символів гравцеві вдається зібрати, тим більше виграш.

Окрім цього для шанувальників онлайн лотереї «Вдала втеча» у деяких білетах передбачена можливість супергри, яка надає додатковий шанс гравцям поборотися за грошові призи.

Умовами лотереї передбачено декілька варіантів сум ставок (вартості білетів) та, відповідно, декілька варіантів виграшів. Вартість гри можна вибирати самостійно у діапазоні від 1 грн за гру до 20 грн. Чим більша вартість гри – тим більший виграш.

Випробувати власну удачу в онлайн лотерею «М.С.Л.» можна тільки на офіційному сайті лотерейного оператора. Для цього необхідно зареєструвати власний обліковий запис на сайті, слідуючи простим підказкам

Поділитись:
12 лютого 2019
Ми у Viber!