0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЕМЛ «Морський бій»: На Закарпатті виграно 100 000 гривень

9 лютого 2019 року стало відомо про виграш 100 000 гривень в електронній миттєвій лотереї (ЕМЛ) «Морський бій». Відомо, що виграшний лотерейний квиток було придбано на точці продажу у місті Свалява Закарпатської області за адресою: вул. Суворова,47.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає власника виграшного квитка та радить звернутися на гарячу лінію для отримання консультації щодо оформлення грошового призу за телефоном 0(800) 21 00 65.

Нагадаємо, що «Морський бій» входить до чималої родини миттєвих лотерей «Швидкограй» та доступний до гри як на точках продажу лотерей по всій Україні, так і онлайн - на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Правила гри доволі прості та зрозумілі. На кожному лотерейному квитку розміщено загальне ігрове поле розміром 10х10 комірок. Кожна комірка ігрового поля має свої унікальні координати. Для позначення координат використовуються літери латинського алфавіту: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J та числа від 1 до 10 включно.

У комірках ігрового поля випадковим чином розташовуються ігрові символи-кораблі так, щоб вони не торкалися один одного. Нижче ігрового поля розташовані «Умови виграшу», де вказані координати «пострілів» і суми можливих виграшів за них.

Для перевірки квитка на виграшність, необхідно з’ясувати, чи знаходиться ігровий символ-корабель у тих координатах, які вказані в «Умовах виграшу». Тобто, щоб виграти – необхідно влучити у комірку з символом корабля.

Якщо є попадання – вітаємо, ви виграли грошовий приз, який зазначається поруч із координатами влучного пострілу в «Умовах виграшу».

Нагадаємо, що наприкінці 2018 року до продажу надійшли нові серії лотереї «Морський бій»: серія 13 та 14. Завдяки оновленню, лотерея отримала покращену візуальну складову та приємний бонус у правилах гри. Так, у серії 13 гравцеві надається можливість зробити 4 постріли, а у серії 14 окрім 4 стандартних пострілів надається 5-й – «Додатковий постріл».

Звертаємо увагу, що серії 13 та 14 лотереї «Морський бій» коштують 10 та 15 гривень відповідно.

Поділитись:
11 лютого 2019
Ми у Viber!