0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Як виглядає нелегальний лотерейний ринок зсередини?

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» висловлює подяку журналістам програми ЦРУ та 24 каналу за величезну роботу з розслідування ринку нелегальних лотерей (а фактично грального бізнесу), яке було у ефірі 7 лютого 2019 року https://www.youtube.com/watch?v=KWV7PRd0yfU

Ми сподіваємось що це розслідування приверне увагу чиновників з Кабінету Міністрів, які врешті решт розроблять нові ліцензійні умови для лотерейного ринку. Саме неврегульованість лотерейного ринку та його непрозорість створюють умови для розквіту незаконного грального бізнесу.

А що стосується закладу у м. Київ, вул. Комарова 28, в якому журналіст працював «під прикриттям», то попереджаємо власників цього закладу: адвокати ТОВ "М.С.Л." у найближчий час теж завітають до вас щоб зафіксувати незаконне використання знаків товарів та послуг, які належать ТОВ «М.С.Л.».

«М.С.Л.» регулярно звертається до правоохоронних органів із заявами про незаконне використання ділками знаків товарів та послуг, які належать ТОВ «М.С.Л.». Але на жаль, наші звернення безрезультатні.

Нагадуємо, що ТОВ «М.С.Л.» з2018 року проводить рейдипо закладах, які незаконно використовують знаки товарів та послуг ТОВ «М.С.Л.»

Поділитись:
8 лютого 2019
Ми у Viber!