0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Правоохоронні органи завдають удару по нелегальних лотереях

Столичні правоохоронці затримали ділків, які під виглядом лотерей організували мережу гральних закладів в Деснянському районі Києва. Під час спецоперації було проведено обшуки за місцем проживання «бізнесменів», з приміщень гральних закладів «Золота Підкова» та «Лотерея» вилучено чорнові записи, комп’ютерну техніку, а також платіжні картки, через які здійснювалася легалізація отриманих коштів.

Останнім часом схожа інформація надходить від правоохоронців з різних областей України: викривають нелегальні мережі, затримують та карають їх організаторів.

«М.С.Л.» вітає такі дії правоохоронних органів і готове сприяти у виявленні та припиненні роботи будь-яких закладів, які проводять незаконну ігрову діяльність.

Ми переконані, що існування нелегальних ігрових закладів під виглядом лотерей не тільки дискредитує законних операторів лотерей, а й завдає шкоди державному бюджету країни та громадянам. Діяльність правоохоронців – це важливий крок в очищенні ринку, втім, цього недостатньо.

«М.С.Л.» наполягає – в Україні має бути прозорий лотерейний бізнес, побудований за європейськими стандартами, та закликає відповідні державні органи, зокрема, Міністерство фінансів України, розробити та затвердити довгоочікувані ліцензійні умови.

Поділитись:
30 січня 2019
Ми у Viber!