0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЕМЛ: Зустрічайте нову серію лотереї «Купа грошей» - «Комуналочка»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» з радістю повідомляє про старт продажу нової серії електронної миттєвої лотереї «Купа грошей» родини «Швидкограй», яка отримала іронічну назву «Комуналочка». Новинка порадує шанувальників миттєвих лотерей як розміром головного призу, що сягає відмітки у 20 000 гривень, як невеликою вартістю одного лотерейного квитка – усього 10 гривень, так і позитивним девізом: «Вигравай і не мерзни!».

Випробувати удачу на власному досвіді за допомогою ЕМЛ «Комуналочка» уже зараз можна на всіх точках продажу оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Правила гри, традиційно для електронних миттєвих лотерей родини «Швидкограй», дуже прості та зрозумілі. Щоб виграти грошовий приз, гравець має знайти збіги «ваших» та «виграшних» символів, вказаних на квитку, таким чином, щоб утворилась горизонталь з 4-х символів.

Звертаємо особливу увагу на той факт, що виграшними можуть бути як одна, так і дві «Гри» у квитку. Тому гравцям необхідно завжди перевіряти свої лотерейні квитки до кінця.

Також, навіть, якщо не вдалось закреслити горизонталь, для гравців передбачена ще одна можливість виграти – нижче основного ігрового поля розміщується один додатковий символ, обраний випадковим чином. Якщо цей символ співпав з будь-яким з «ваших», гравець одразу виграє 50 гривень.

Окрім головного виграшу у 20 000 гривень на гравців чекають чимало інших грошових призів. Детальніше дізнатися про нову серію ЕМЛ «Купа грошей» - «Комуналочка» можна як на офіційному сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.», так і на точках продажу у розповсюджувачів.

Поділитись:
29 січня 2019
Ми у Viber!