0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Весела скарбничка»: у Маріуполі виграно 50 000 гривень

28 грудня 2018 року стало відомо про виграш чималого призу електронної миттєвої лотереї родини «Швидкограй» під назвою «Весела скарбничка». Грошовий виграш розміром у 50 000 гривень дістанеться гравцеві, який вирішив придбати лотерейний квиток у місті Маріуполь на фірмовому столі «М.С.Л.», що розташований у магазині за адресою: проспект Миру, 149. Вартість гри щасливця склала усього 5 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможця з виграшем, який трапився всього за кілька днів до святкування Нового року. Закликаємо щасливчика  звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Зауважимо, що електронна миттєва лотерея «Весела скарбничка» родини «Швидкограй» користується чималою популярністю серед гравців та має прості правила гри. На квитку розміщені п'ять «Виграшних номерів» та дев'ять «Ваших номерів». Під кожним з «Ваших номерів» вказана сума можливого виграшу за цей номер. Якщо «Ваш номер» співпав з «Виграшним», гравець отримує відповідний приз. Окрім того, існує можливість збільшити суму виграшу у два або навіть у п’ять разів завдяки «множнику», що вказується на квитку.

Попередній приз розміром у 50 000 гривень у ЕМЛ «Весела скарбничка» було виграно 21 лютого 2018 року гравцем з міста Бровари Київської області. Того разу щаслива точка продажу знаходилася за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 3. Як і цього разу, за виграшний лотерейний квиток переможець заплатив 5 гривень.

Нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.


Поділитись:
2 січня 2019
Ми у Viber!