0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Морський бій»: Зустрічайте нові серії!

Напередодні Новорічних свят оператор державних лотерей «М.С.Л.» зробив приємний подарунок усім шанувальникам електронних миттєвих лотерей чималої родини «Швидкограй». З радістю повідомляємо, що у продаж надійшли нові серії миттєвої лотереї «Морський бій»: серія 13 та серія 14. Оновлена лотерея має тепер покращену візуальну складову та приємний бонус у правилах гри. Переконатися у цьому можна як на точках продажу лотерей «М.С.Л.», так і не виходячи на вулицю завдяки можливості грі онлайн на офіційному сайті лотерейного оператора.

Відтепер нові серії лотереї «Морський бій» візуально ще більш схожі на добре всім відому гру, в яку багато хто грав з товаришами ще у власних зошитах. Правила гри також схожі – щоб виграти, необхідно влучити у комірку з символом корабля.

На кожному лотерейному квитку розміщено загальне ігрове поле розміром 10х10. Кожна комірка ігрового поля має свої унікальні координати. Для позначення координат використовуються літери латинського алфавіту: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J та числа від 1 до 10 включно.

У комірках ігрового поля випадковим чином розташовуються ігрові символи-кораблі так, щоб вони не торкалися один одного. Нижче ігрового поля розташовані «Умови виграшу», де вказані координати «пострілів» і суми можливих виграшів за них.

Для перевірки квитка на виграшність необхідно з’ясувати, чи знаходиться ігровий символ-корабель у тих координатах, які вказані в «Умовах виграшу». Якщо є попадання – вітаємо, ви виграли грошовий приз, який зазначається поруч із координатами влучного пострілу в «Умовах виграшу».

Звертаємо увагу, що серії 13 та 14 лотереї «Морський бій» коштують 10 та 15 гривень відповідно.

Так, у серії 13 гравцеві надається можливість зробити 4 постріли, а у серії 14 окрім 4 стандартних пострілів надається 5-й – «Додатковий постріл».

Нагадуємо, що зіграти у нові серії улюбленої лотереї можна вже на точках розповсюдження лотерей «М.С.Л.», онлайн на офіційному сайті та вже найближчим часом у нашому мобільному додатку.

На гравців очікують чимало грошових призів від 10 гривень до 100 000!

Поділитись:
31 грудня 2018
Ми у Viber!