0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЕМЛ «ГОЛ!»: Виграла 50 000 гривень на подарунки під ялинку

Нещодавно в електронній миттєвій лотереї (ЕМЛ) «ГОЛ!» було виграно приз розміром у 50 000 гривень. Це трапилось 8 грудня 2018 року у місті Ужгород на фірмовому острівку «М.С.Л.», що розташований у магазині за адресою: вул. Мінайська, 16-Г. А вже 17 грудня стало відомо, що переможницею стала пані Ярослава, яка хоч і захоплюється лотерейним хобі вже давно, проте грає не регулярно, а коли для цього є настрій. Так трапилося й того щасливого дня, коли переможниці доля подарувала приємний приз до Новорічних свят у розмірі 50 000 гривень.

У сім‘ї пані Ярослави захоплення лотереями розділяє її свекруха, а тому обидві жінки частенько купують квитки удвох. «Лотерею «ГОЛ!» порадила купити свекруха. Вона справжній затятий лотерейний гравець. Я прислухалась до її поради та спробувала», - саме так коментує свій виграш пані Ярослава, яка досі не вірить у свою перемогу. Досі вигравати великі суми грошей їй не вдавалося - найбільшим виграшем був приз за одну закреслену горизонталь у лотереї «Лото-Забава». Як зізналася переможниця, коли розповсюджувач на точці продажу просканувала квиток та підтвердила, що він виграшний, все одно не повірила почутому. Усвідомлення перемоги прийшло значно пізніше. Конкретних планів на виграш у пані Ярослави поки що немає, проте наближаються Новорічні свята, а отже, куди витратити гроші стане зрозумілим.

Нагадаємо, що державна ЕМЛ «ГОЛ!» - одна з наймолодших лотерей у портфоліо великої родини «Швидкограй». До цього в асортименті «М.С.Л.» існувала державна лотерея «ГОЛ!» у вигляді скретч-лотереї та розповсюджувалась на точках продажу з 11 липня 2011 року.

Також нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «Швидкограй» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.


Поділитись:
17 грудня 2018
Ми у Viber!