0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

В Ужгороді виграно 50 000 в оновленій державній лотереї «ГОЛ!»

8 грудня, усього через кілька днів після старту продажу оновленої електронної миттєвої лотереї родини «Швидкограй» під назвою «ГОЛ!», яка раніше розповсюджувалася у вигляді скретч-лотереї, був виграний приз розміром у 50 000 гривень.

Неабияку спритність та прихильність Фортуни продемонстрував гравець, який придбав виграшний лотерейний квиток у місті Ужгород на фірмовому острівку «М.С.Л.», що розташований за адресою: вул. Мінайська, 16-Г. На гру переможець витратив 20 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає власника чималого призу лотереї та радить йому якнайшвидше звернутися на безкоштовну гарячу лінію компанії за номером 0 (800) 21 00 65, де йому нададуть інформацію щодо оформлення виграшу.

Зазначимо, що ще один приз електронної миттєвої лотереї «ГОЛ!» розміром у 50 000  гривень вже чекає на свого власника, адже в одній серії цієї лотереї можна виграти не один, а цілих 2 призи по 50 000 гривень. Випробувати свою удачу можна у точках розповсюдження лотерей «М.С.Л.».

Ця лотерея особливо припаде до душі шанувальникам футбольної тематики та футболу загалом, адже візуальна складова лотерейних квитків виконана з використанням символів та атрибутів однієї з найпопулярніших ігор світу. Проте зіграти у лотерею «ГОЛ!» буде цікаво навіть тій людині, яка ані футболом, ані лотереями раніше не захоплювалася.

Нагадаємо, що правила гри прості та зрозумілі, і потребують від гравця всього лише трохи уваги та спостережливості. На кожному лотерейному квитку розміщені одразу дві Гри, які мають назви «Гра на своєму полі» та «Гра – відповідь». У кожній з цих Ігор розміщуються по 16 ігрових символів – ті самі символи футбольної атрибутики, відомі у всьому світі. Якщо гравець знаходить у межах будь-якої з двох Ігор 3 однакові символи, він виграє відповідну грошову суму, розмір якої зазначається на квитку в Правилах гри. Зверніть увагу, що в одному квитку виграшними можуть бути обидві Гри!

Також нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «Швидкограй» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

Поділитись:
13 грудня 2018
Ми у Viber!