0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Зимова казка» для мільйонерів з Люботина

9 грудня 2018 року до студії «Лото-Забава» завітала нова почесна учасниця елітарного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - Оксана Сорокіна з м.Люботин (Харківська область) разом зі своєю свекрухою Надією Андріївною, щоб отримати заповітний призовий чек на 1 000 000 гривень. Анатолій Гнатюк, який того урочистого дня самостійно вів програму, привітав переможницю у прямому ефірі, а Оксана Вячеславівна разом зі своєю супутницею мали змогу передати привіти усім своїм рідним і поділилися планами на виграш. Щасливиця розповіла, що хоче витратити частину грошей на придбання житла для свого сина, а частину – віддати на благодійність. 

Заповітний 1 000 000 гривень Оксані Сорокіній пощастило виграти у 1004-му тиражі «Лото-Забава» від 4 листопада 2018 року. У виграш спочатку не повірила, як сама героїня, так і її рідні. За словами Оксани Вячеславівни, їй довелося тричі перевіряти білети в Інтернеті, передивлятися разом зі свекрухою запис доленосного розіграшу та потім ще на точці продажу сканувати виграшний білет, щоб повірити у правдивість перемоги. А початковим бажанням пані Оксани було виграти гроші на придбання автомобіля. Саме з цією метою вона і купила п’ять білетів «Лото-Забава» напередодні свого карколомного виграшу. Замість автомобіля доля подарувала переможниці один мільйон гривень і можливість здійснити свої неосяжні мрії. 

Погодившись узяти участь у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера», Оксана та Надія Андріївна завітали до Києва, де з автовокзалу на «Видубичах» їх одразу підхопив білосніжний лімузин і вир життя у стилі luxury. Пані Оксана народилась у сонячному місті Баку та свого часу встигла побувати у багатьох куточках колишнього Радянського союзу, але досі жодного разу не була у столиці України. Саме тому першого дня для почесних гостей була організована пізнавальна індивідуальна екскурсія столицею всіма найгарнішими та найцікавішими місцями: починаючи від історичного центру міста та закінчуючи сучасними кварталами та торгово-розважальними центрами. Упродовж вихідних на гостей з Харківщини очікували професійна фотосесія, частування у статусних ресторанах, проживання у готелі, що збудований на гроші від лотерей та знаходиться у самому центрі Києва. Та родзинкою програми став візит до «Зимової країни», що відкрилася на ВДНГ. Гості змогли відвідати резиденцію Діда Мороза, загадати йому подарунок на Новий рік, виготовити власну ялинкову прикрасу на професійному майстер-класі від відомої української фабрики ялинкових прикрас і сфотографуватися з казковими льодовими фігурами. 

На питання журналістів про те, чи планує Оксана Вячеславівна грати у «Лото-Забава» далі, героїня упевнено відповіла: «Так!». Переможниця планує перемогти, та ще не один раз, а згодом виграти і джекпот. Бажаємо пані Оксані здійснення усіх її планів і мрій!


Поділитись:
10 грудня 2018
Ми у Viber!