0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Стартувала нова зимова акція «Даруй білети - здійснюй мрії!»

Улюблена лотерея українців - «Лото-Забава», підготувала сюрприз до зимових свят для всіх відданих шанувальників. У прямому ефірі 1009-го тиражу «Лото-Забава», який відлунав  9 грудня 2018 року, ведучий телерозіграшу Анатолій Гнатюк анонсував старт Новорічної акції «Даруй білети - здійснюй мрії!».

Білет на яскравому постері акції закликає: «Подаруй мене, я можу принести мільйони…». Білет «Лото-Забава» - один з найкращих подарунків на свята для рідних та друзів, адже Новорічні свята – це час  романтичних сподівань та казкових мрій. «Лото-Забава» дарує всім гравцям шанс здійснити свої мрії на 2 500 000 гривень. Протягом п’яти тижнів, щонеділі будуть додатково розігруватися 500 000 гривень. Акційні розіграші відбудуться: 16, 23, 30 грудня 2018 року та 6, 13 січня 2019 року.

Для того, щоб стати учасником акції «Даруй білети - здійснюй мрії!»,  необхідно купити 3 або більше білетів лотереї «Лото-Забава» вартістю від 20 гривень однією покупкою. На кожному білеті буде надрукована додаткова акційна комбінація. Кожну додаткову акційну комбінацію потрібно надіслати за допомогою окремих смс-повідомлень на короткий номер 330. База акційних комбінацій, зареєстрованих на тираж, оновлюється кожного тижня. З одного телефонного номера можна надсилати необмежену кількість комбінацій. Чим більше зареєстрованих додаткових акційних комбінацій, тим більше шансів на виграш! Для отримання призу необхідно обов’язково зберегти у належному вигляді всі три білети, серед яких має бути один з виграшною комбінацією.

Виграти кілька сотень тисяч гривень на новорічні подарунки та здійснити мрії членів своєї сім‘ї - приваблива пропозиція, чи не так? Тож,  давайте святкувати Новорічні свята разом з «Лото-Забава». Нехай вам пощастить!


Поділитись:
10 грудня 2018
Ми у Viber!