0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Вітайте оновлену державну миттєву лотерею «ГОЛ!»

До портфоліо електронних миттєвих лотерей (ЕМЛ) родини «Швидкограй» додалась новинка під назвою «ГОЛ!». До цього часу державна лотерея «ГОЛ!», яка розповсюджується ТОВ «М.С.Л.» з 11 липня 2011 року, була представлена як скретч-лотерея.

Випробувати свою удачу можна у точках розповсюдження лотерей «М.С.Л.». Лотерея особливо припаде до душі шанувальникам футбольної тематики та футболу загалом, адже візуальна складова лотерейних квитків виконана з використанням символів та атрибутів однієї з найпопулярніших ігор світу.

Проте зіграти у лотерею «ГОЛ!» буде цікаво навіть тій людині, яка ані футболом, ані лотереями раніше не захоплювалася. Правила гри прості та зрозумілі, і потребують від гравця всього лише трохи уваги та спостережливості.

На кожному лотерейному квитку розміщені одразу дві Гри, які мають назви «Гра на своєму полі» та «Гра – відповідь». У кожній з цих Ігор розміщуються по 16 ігрових символів – ті самі символи футбольної атрибутики, відомі у всьому світі. Якщо гравець знаходить у межах будь-якої з двох Ігор 3 однакові символи, він виграє відповідну грошову суму, розмір якої зазначається на квитку в Правилах гри. Зверніть увагу, що в одному квитку виграшними можуть бути обидві Гри!

Вартість одного лотерейного квитка – 20 гривень. При цьому виграти можна грошові призи розміром від 20 гривень до 50 000. Окрім офіційного сайту, більш детально про правила гри та виплату призів можна дізнатись на гарячій лінії «М.С.Л.»: 0 (800) 21 00 65 (дзвінки по Україні безкоштовні).

Нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «Швидкограй» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

Поділитись:
6 грудня 2018
Ми у Viber!