0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» у науковому житті КНУ ім.Т.Шевченка

28 листопада 2018 року в аудиторії імені Заслуженого професора Дмитра Черваньова Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся «Командний турнір менеджерів-2018». Це інтелектуальне змагання вже сьомий рік поспіль організовується для студентів кафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності економічного факультету та проходить за підтримки оператора державних лотерей «М.С.Л.».

За традицією, студенти 1-го курсу представили чотири командні проекти про внесок видатних особистостей у розвиток теорії, практики та мистецтва менеджменту на прикладах Фредеріка Вінслоу Тейлора, Генрі Форда, Лі Якокка та Стіва Джобса.

Оцінюванням презентацій менеджерів-першокурсників щороку займається журі, до складу якого запрошуються випускники економічного факультету різних поколінь. Серед них щороку присутній кандидат економічних наук і директор департаменту внутрішнього контролінгу оператора державних лотерей «М.С.Л.» Андрій Денисенко.

«Це дійсно захоплююча подія, де студенти, які ще кілька місяців тому, вступивши до лав найпрестижнішого університету країни, не усвідомлюючи у повній мірі, що ж їм доведеться робити, демонстрували навички менеджменту та намагалися їх презентувати через призму діяльності відомих історичних постатей, які зробили вагомий внесок у розвиток і становлення менеджменту. Цікаво за ними споглядати та долучатися до їх професійного становлення», - прокоментував свою участь пан Денисенко.

Під час підготовки ще до першого відкритого турніру було запропоновано започаткувати традицію вручення символічних призів від членів журі кращим командам. Цікаво, що у 2013 році, завдяки пану Денисенко, за ініціативою студентів була розпочата нова традиція, яка існує до цього часу.

«Приємно, що компанія «М.С.Л.» підтримала цю ініціативу. З-поміж інших подарунків і пам’ятних сувенірів від компанії, мною, зокрема, була презентована ексклюзивна «золота» корпоративна флешка «М.С.Л.» кращому капітану команди 2013 року, яка потім стала одним із ключових символів цих турнірів. Справа у тому, що самі студенти вирішили записувати на цю флешку свої презентації та потім передавати іншим поколінням студентів 1-го курсу. До складу журі наступного року включається капітан команди минулорічних змагань, і він офіційно вручає цю флешку новому переможцю», - розповів Андрій Анатолійович.


Поділитись:
3 грудня 2018
Ми у Viber!