0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

240 000 гривень зібрано на потреби дітлахів із синдромом Дауна

2 грудня 2018 року у столичному ТРЦ «GULLIVER» відбувся сьомий благодійний турнір з боулінгу серед корпоративних команд «Кубок відкритих сердець – 2018», організований Всеукраїнською благодійною організацією «Даун Синдром». Оператор державних лотерей «М.С.Л.» уже другий рік поспіль виступив офіційним партнером заходу та взяв участь у змаганнях.

Традиційною метою проведення змагання є збір коштів для фінансування та підтримки роботи освітніх програм Центру раннього розвитку для дітей із синдромом Дауна. Цей центр наразі єдиний у всій країні та існує тільки завдяки соціально-відповідальному бізнесу, міжнародним донорам і батькам особливих дітей. Саме у цьому центрі малюки від 0 до 8 років можуть отримувати консультації педагогів, логопедів, дефектологів, психологів, відвідувати майстер-класи та групові заняття, а також готуватися до школи та садочку.

«Ми організовуємо благодійний турнір з боулінгу, аби залучити кошти для роботи Центру раннього розвитку дітей із синдромом Дауна. Це вже добра традиція та дієвий інструмент фандрайзингу. Також, турніри дають можливість довести, що люди із синдромом Дауна можуть і повинні бути частиною суспільства, взаємодіяти та повноцінно жити в ньому. Вони допомагають руйнувати стереотипи про людей із синдромом Дауна та відкривати серця інших, недаремно ж турнір називається «Кубок відкритих сердець»,- розповіла президент ВБО «Даун Синдром» Олена Большаніна.

Цього року у змаганнях узяли участь 15 корпоративних команд, завдяки яким на потреби Центру раннього розвитку було зібрано 240 000 гривень.

«Ми вдруге беремо участь у цьому турнірі. Наша мета - підтримати організацію «Даун Синдром», яка вже протягом багатьох років без підтримки з боку держави оточує себе соціально-відповідальним бізнесом. Для «М.С.Л.» підтримка соціальних проектів є частиною філософії компанії. Співробітники підтримують діток своїм прикладом, своєю присутністю. І це важливо з двох сторін: і дітки бачать підтримку, і наші колеги бачать, кому власне надається допомога», - розповів директор з маркетингу оператора державних лотерей «М.С.Л.» Павло Вайсеро.

Цього року «М.С.Л.» на змаганнях представляло одразу 2 команди, які складались з небайдужих до проблем дітей із синдромом Дауна співробітників компанії.

«Коли ми кинули клич і почали збирати команду, щоб узяти участь у заході, ми не очікували такої кількості бажаючих. Саме тому у нас було виставлено одразу 2 команди. Наступного року ми будемо робити певний відбір для того, щоб усі, хто бажає, мали змогу з одного боку - пограти, а з іншого - долучитися до благодійного заходу», - зазначив пан Вайсеро.


Поділитись:
3 грудня 2018
Ми у Viber!