0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Романтичне побачення на даху хмарочоса для мультимільйонерів з Черкас

25 листопада до студії «Лото-Забава» завітав третій мультимільйонер 2018 року, якому пощастило зірвати джекпот у розмірі 3 000 000 гривень у ювілейному 1000-му тиражі 7 жовтня. Новоспечений учасник «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - Олександр Сивак, приїхав із Черкас разом зі своєю дружиною Іриною, щоб узяти участь у зйомках улюбленої лотереї та отримати з рук Лариси Руснак та Анатолія Гнатюка призовий чек. Своєму улюбленому хобі пан Олександр присвятив уже близько 17 років, і весь цей час був об‘єктом для жартів як з боку своєї дружини, так і друзів. Виграш розставив усі точки над «і» та у черговий раз підтвердив, що для перемоги у «Лото-Забава» потрібно небагато: віра в успіх і лише один-єдиний білет.

«Я завжди вірив, що буду переможцем «Лото-Забава». Чекав, чекав і дочекався!», - саме так прокоментував свою перемогу Олександр Сивак, а його дружина Ірина з посмішкою додала: «Тепер і я граю у «Лото-Забава»! Наступного разу виграш за мною». Ірина переконана, що «Лото-Забава» змінює людей на краще. А недільного ранку у прямому ефірі навіть пролунав жартівливий вірш Ірини, присвячений хобі чоловіка. Головний мотив поезії: перемога у лотереї – річ абсолютно реальна. 

Погодившись узяти участь у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера», подружжя Сиваків завітало до Києва, де на них уже чекала низка мільйонерських розваг: вишукані ресторани, професійна фотосесія, інтерв’ю для провідних телеканалів, затишний спа-салон, готель у центрі Києва, збудований на кошти від лотерей. Особливою родзинкою уїк-енду стало романтичне побачення на двох на даху столичної висотки у теплій затишній альтанці з прекрасним краєвидом на нічну столицю. Смачна вечеря з живою музикою завершилась казковим феєрверком. А вже наступного дня на Олександра та Ірину чекав похід до кінотеатру на сеанс у 3D у залі з кріслами D-Box, які синхронізують положення тіла глядача з тим, що відбувається на екрані, створюючи, таким чином, відчуття присутності всередині подій фільму. Обидва від кінопоходу на улюблений фільм залишилися у захваті. 

Навіть після карколомної перемоги та виграшу 3 000 000 гривень Олександр Сивак не збирається полишати улюблене хобі та продовжує випробовувати свою удачу в «Лото-Забава». Головний план на виграш і давня мрія подружжя мультимільйонерів – покупка власного будинку у передмісті Черкас. Адже сім‘я у них чимала: донька Валерія та син Дмитро. Бажаємо, щоб усі плани успішно здійснилися!


Поділитись:
26 листопада 2018
Ми у Viber!