0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Державна лотерея «Щасливий квиток» представляє нову серію «Спринт»

Оператор державних лотерей ТОВ «М.С.Л.» радий повідомити про запуск нової серії миттєвої лотереї «Щасливий квиток» великої родини лотерей «Швидкограй». Нова серія отримала назву «Спринт» та вже доступна на точках продажу лотерей «М.С.Л.» з 19 листопада 2018 року.

Вартість одного лотерейного квитка державної лотереї «Щасливий квиток» серії «Спринт» - усього 5 гривень. На гравців очікує чимало грошових призів, серед яких головний, що сягає відмітки у 50 000 гривень.

Правила гри дуже прості та зрозумілі.

На кожному лотерейному квитку друкується одна ігрова комбінація, яка складається з 6 цифр. Щоб дізнатись чи є квиток виграшним, необхідно суму перших трьох цифр порівняти з сумою останніх трьох цифр. Якщо суми збігаються, тоді квиток є виграшним, а сума виграшу позначається в полі Умови виграшу лотерейного квитка.

Більше деталей про новинку та правила гри можна дізнатись у відповідному розділі на нашому сайті.

Нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.

Поділитись:
23 листопада 2018
Ми у Viber!