0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Уїк-енд мільйонерів: кінні прогулянки та VIP-екскурсія до Межигір’я

11 листопада 2018 року до студії «Лото-Забава» завітав новоспечений учасник «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - Олександр Гречко з Нікополя разом зі своєю дружиною Мариною, щоб отримати з рук улюблених ведучих програми заповітний призовий чек на 1 000 000 гривень. Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк урочисто привітали переможця у прямому ефірі, а Олександр мав змогу поділитися з усіма іншими гравцями своїм секретом перемоги: «Для того, щоб щось отримати, треба дуже цього захотіти». Ця теза стала запорукою лотерейного успіху нашого героя: «Мені дуже захотілось виграти і я виграв!», - саме так і прокоментував свою удачу новоспечений багатій. 

Заповітний 1 000 000 гривень Олександру Гречку пощастило виграти у 996-му тиражі «Лото-Забава» від 9 вересня 2018 року. Про шалений виграш він дізнався спочатку з Інтернету, а потім це підтвердила  розповсюджувач на точці продажу лотерейних білетів. Спочатку Олександр не повірив у таку удачу, так само як і його дружина Марина, якій він повідомив цю доленосну новину лише після оформлення призу.

Погодившись узяти участь у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера», подружжя Гречків завітало до Києва, де з центрального залізничного вокзалу їх відразу підхопив вир мільйонерського життя. Білосніжний лімузин повіз новоспеченого учасника «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» разом з дружиною прямісінько до Межигір’я, де на них чекала VIP-екскурсія всіма найцікавішими місцями маєтку Хонка, прогулянка по величезній території парку та відвідування музею ретро-автомобілів. Упродовж вихідних на Олександра та Марину очікували професійна фотосесія, частування у статусних ресторанах, відвідування spa-салону, проживання у готелі, що збудований на гроші від лотерей та знаходиться у самому центрі Києва, з неймовірним краєвидом на НСК «Олімпійський». Також, за бажанням почесних гостей, для них була організована кінна прогулянка за містом. Новоспечені мільйонери привезли для коней усілякі смаколики - моркву, яблука та цукор - та мали змогу не лише поїздити верхи, але й погодувати тварин, поспілкуватися з ними та зробити безліч світлин на згадку. 

Головний план подружжя Гречків на виграш – покупка власного житла та створення у ньому тепла та затишку для своєї підростаючої 6-річної донечки Іринки. Бажаємо Олександру та Марині, щоб усі їх плани успішно здійснилися!



Поділитись:
12 листопада 2018
Ми у Viber!