0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЕМЛ «Святкова» представляє нову серію «Хрусткий листопад»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» інформує про початок розповсюдження нової серії електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ) «Святкова» родини «Швидкограй». Вона отримала назву «Хрусткий листопад» на честь осінньої пори, яка наразі у самому розпалі. Вартість одного квитка лотереї «Святкова» складає 10 гривень, при цьому найбільший приз сягає відмітки у 20 000 гривень.

Правила гри традиційно залишаються дуже простими та зрозумілими, як для новачків, так і для тих, хто вже протягом довгого періоду є поціновувачами цього виду дозвілля.

Щоб виграти грошовий приз, гравець має знайти на квитку збіги «своїх» і «виграшних» символів таким чином, щоб на ігровому полі склалася лінія (горизонталь або вертикаль) з 4-х символів. Навіть якщо на квитку не вдалось закреслити горизонталь або вертикаль, для гравців передбачена ще одна можливість виграти – нижче основного ігрового поля розміщується один додатковий символ, обраний випадковим чином. Якщо цей символ співпав з будь-яким з «Ваших», гравець одразу виграє 50 гривень*.

Звертаємо увагу, що електронна миттєва лотерея «Святкова» серії «Хрусткий листопад» є лімітованою, а отже, має обмежений період продажів. А тому, щоб перевірити свою удачу у новій серії, варто не зволікати!

Зіграти в оновлену лотерею можна вже зараз у точках розповсюдження оператора державних лотерей «М.С.Л.» по всій Україні.

Нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

*Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.

Поділитись:
9 листопада 2018
Ми у Viber!