0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: До Києва із Запоріжжя завітав 300-ий мільйонер!

14 жовтня 2018 року до Києва завітала переможниця «Лото-Забава» - Катерина Білодід, соціальний працівник із Запоріжжя, разом зі своїм чоловіком, щоб стати почесною учасницею закритого елітного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» і взяти участь у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера». Катерина Іванівна не звичайна переможниця, адже саме їй пощастило виграти 1 000 000 гривень у 992-му тиражі 12 серпня 2018 року та заслужити статус 300-го мільйонера «Лото-Забава».

Поки вся Україна розшукувала 300-го щасливчика, наша героїня носила свій виграшний білет у сумці, навіть не здогадуючись про його цінність. Виграшу могло б і не бути, якщо кілька місяців тому у Катерини Іванівни не з’явилося чітке розуміння того, що потрібно придбати лотерейний білетик. І після перерви у грі в «Лото-Забава» майже у 4 роки з першого придбаного білета Катерині Білодід посміхнулася удача. До речі, виграш мільйону того щасливого дня забезпечила кулька з парним числом 56, яка першою випала з великого лототрону на початку розіграшу 992-го тиражу «Лото-Забава». Таким чином, закресливши три лінії з двома пільговими підковками, Катерина Білодід гарантовано виграла довгоочікуваний 1 000 000 гривень. 

Зважаючи на статус ювілейного, 300-го, мільйонера, уперше в історії «Лото-Забава» у гості до Катерини Іванівни у Запоріжжя особисто завітали ведучі телерозіграшу – Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк. Це стало справжнім сюрпризом і шоком для родини переможниці – чоловіка Дмитра та 7-річної донечки Софії. Усі були у захваті, а пані Катерині не вистачало слів, щоб описати свої емоції у ту щасливу хвилину, коли двері квартири відчинились, а на порозі з’явились улюблені ведучі «Лото-Забава», які запросили її до Києва. 

У рамках подарункової програми «Два дні з життя мільйонера» оператор державних лотерей «М.С.Л.», окрім традиційного розмаїття розваг у стилі luxury (білого лімузина, професійної фотосесії, статусних ресторанів та spa-салону), підготував для гостей ексклюзивну поїздку до Межигір’я з прогулянкою по будинку «Хонка» і всій величезній території маєтку. Окрім того, одним з побажань пари став майстер-клас екстремального катання на квадроциклах по бездоріжжю, який став справжнім хедлайнером уїк-енду, адже для Катерини Іванівни ця пригода стала першим досвідом екстриму в її житті. 

За традицією головною подією святкових вихідних «Два дні з життя мільйонера» став прямий ефір «Лото-Забава», де під бурхливі оплески студії Катерині Іванівні та її чоловікові вручили символічний чек на 1 000 000 гривень, квіти та унікальний сертифікат 300-го мільйонера. Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк у черговий раз привітали пані Катерину, тепер уже на знімальному майданчику «Лото-Забава», і побажали всіх благ.

Як зізналася переможниця, удома всі рідні, друзі та колеги почали грати в «Лото-Забава», надихнувшись її виграшем. На сімейній нараді приз Катерини Іванівни вирішили витратити на купівлю нової квартири. Усім гравцям, яким досі не щастить виграти омріяний мільйон, щасливиця радить не здаватися та продовжувати грати, адже своїм прикладом вона довела – перемога можлива!


Поділитись:
16 жовтня 2018
Ми у Viber!