0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Слава Захисникам» від електронної миттєвої лотереї «Святкова»!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх з Днем захисника України та бажає твердості духу, міцного здоров‘я, благополуччя, миру та добра. Нехай у сім‘ях завжди панує щастя, любов та злагода, а у житті супроводжує удача та оптимізм.  

На честь свята, що уособлює у собі мужність, силу та відвагу, стартує нова серія електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ) «Святкова» з родини «Швидкограй». Нова серія, що має назву «Слава Захисникам», подарує відданим шанувальникам лотерейного дозвілля справжнє відчуття свята, додасть радісних емоцій та потішить головним призом у 20 000 гривень. Вартість квитка ЕМЛ «Святкова» серії «Слава Захисникам» складає 10 гривень.

Щоб виграти грошовий приз, гравець має закреслити символи в ігровому полі таким чином, щоб утворилась лінія (горизонталь або вертикаль) з 4-х символів. Для цього потрібно знайти збіги «своїх» та «виграшних» символів, вказаних на квитку. Навіть, якщо на квитку не вдалось закреслити горизонталь або вертикаль, для гравців передбачена ще одна можливість виграти – нижче основного ігрового поля  розміщується один додатковий символ, обраний випадковим чином. Якщо цей символ співпав з будь-яким з «ваших», гравець одразу виграє 50 гривень*.

Електронна миттєва лотерея «Святкова» серії «Слава Захисникам» є лімітованою, а отже, має обмежений період продажів. А тому, щоб перевірити свою удачу у новій серії, не варто зволікати!

Нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

*Виграші розміром до 100 грн включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.


Поділитись:
12 жовтня 2018
Ми у Viber!