0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Уже третя перемога родини Древалів з Черкащини

Під час розіграшу 1000-го тиражу лотереї «Лото-Забава», що відбувся 7 жовтня 2018 року, трапилась чергова сенсація. У конкурсі «Багаті та Відомі» удача посміхнулася Вірі Залозній - доньці Олександра Древаля, почесного учасника «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.». Пані Віра опинилася у студії вже вдруге, і знову з батьком. Вперше Віра Олександрівна завітала на знімальний майданчик «Лото-Забава» під час ексклюзивної програми «Два дні з життя мільйонера», що тривала протягом 16-17 червня 2018 року. Тоді її батько отримав статус 288-го мільйонера «Лото-Забава» та змогу відвідати столицю та насолодитися усіма принадами мільйонерського життя у стилі luxury. У рамках ексклюзивної програми на Олександра Миколайовича та Віру очікувало: відвідування столичних ресторанів, відпочинок у SPA-салоні, професійна фотосесія, обід з ведучими улюбленої лотереї. Окрім того на прохання самого переможця було влаштовано приватну екскурсію Києво-Печерською Лаврою з відвідуванням печер, а також поїздка до Межигір’я: прогулянка клубним домом «Хонка», відвідини музею ретро-автомобілів і катання на електромобілі парковою зоною.

Цікаво, що два тиражі тому, 23 вересня, Олександр Древаль виграв у конкурсі «Багаті та Відомі» 100 000 гривень. А вже через два тижні, під час 1000 тиражу «Лото-Забава» від 7 жовтня 2018 року, право взяти участь у прямому ефірі вибороли одночасно й Олександр Древаль, і його донька Віра. За цікавим збігом обставин, удачу та виграш у 100 000 гривень Вірі принесло те ж саме фартове місце під номером 24 у білому ряді, яке раніше стало фартовим і для батька. Як зізналася сама переможниця, грати у «Лото-Забава» почала після карколомного виграшу батька. Його перемога надихнула Віру, і тепер вона впевнена в тому, що буде продовжувати грати.  

Нагадаємо, що до щасливого виграшу 1-го мільйону гривень у «Великій грі», Олександр Древаль встиг двічі побувати у студії «Лото-Забава» в якості основного гравця. Приїзд на прямий ефір 7 жовтня 2018 року став уже п‘ятим візитом гравця на студію.



Поділитись:
8 жовтня 2018
Ми у Viber!