0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЕМЛ: Стартувала лотерея «Золота копальня»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» повідомляє про старт продажу нової електронної миттєвої лотереї під назвою «Золота копальня». Вона належить до чималої родини миттєвих лотерей «Швидкограй», яка відрізняється від інших тим, що друкується безпосередньо на очах у лотерейних гравців на точці продажу. Зіграти у новинку можна вже зараз на всіх точках продажу лотерей компанії «М.С.Л.» в Україні. Вартість одного лотерейного квитка – усього 5 гривень, а головний приз сягає відмітки у 10 000 гривень.

Правила гри електронної миттєвої лотереї «Золота копальня» прості та зрозумілі як новачкам, для яких вона стане першою лотереєю, так і для давніх шанувальників цього виду дозвілля.

Усього на лотерейному квитку розташовано три Гри. У кожній з них розміщено по чотири числа з діапазону від 01 до 20 включно. Це, так звана, вага «Вашого золота».

Під написом «Золотий стандарт» у кожній з Ігор розміщується по одному числу з того ж діапазону. Це вага «Золотого стандарту».

Щоб виграти грошовий приз електронної миттєвої лотереї «Золота копальня», необхідно, щоб у будь-якій Грі вага будь-якого «Вашого золота» була більшою, ніж вага «Золотого стандарту» цієї Гри. При цьому розмір грошового призу за ту чи іншу Гру вказується одразу під відповідною Грою.

Поділитись:
2 жовтня 2018
Ми у Viber!