0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЕМЛ: Стартувала лотерея «Купа грошей»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» офіційно повідомляє про старт продажу нової електронної миттєвої лотереї родини «Швидкограй» під назвою «Купа грошей». Новинка надійшла до продажу одразу двома серіями: «На чоловічі розваги» та «На жіночі забаганки». При цьому вартість одного лотерейного квитка кожної з серій складає всього 10 гривень.

Правила гри-новинки, традиційно для електронних миттєвих лотерей родини «Швидкограй», дуже прості та зрозумілі. Так, на кожному лотерейному квитку розташоване ігрове поле з чотирма пронумерованими Іграми. У кожній Грі розміщується по чотири «Ваших символи». Нижче розташована зона з десятьма «Виграшними символами». У кожній Грі вказана сума можливого призу за неї.

Щоб виграти грошовий приз лотереї, необхідно, щоб у межах будь-якої Гри чотири «Ваших символи» збіглися з будь-якими «Виграшними» та утворили повну горизонталь. При цьому сума призу вказана одразу поряд з цією Грою.

У електронній миттєвій лотереї «Купа грошей» передбачені грошові призи номіналом від 10 гривень до 20 000. При цьому, крім основної Гри, на кожному квитку розміщується один додатковий символ, обраний випадковим чином. Якщо цей символ збігся з будь-яким з «Ваших символів», гравець виграв 50 гривень.

Придбати новинку можна вже зараз на всіх точках продажу лотерей компанії «М.С.Л.».

Поділитись:
2 жовтня 2018
Ми у Viber!