0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» вітає оновлений EL Corporate University

16-19 вересня 2018 року у Дубліні (Ірландія) за участю представника оператора державних лотерей «М.С.Л.» уперше після кількарічної паузи відбулась інформаційно-освітня сесія Університету Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (EL Corporate University). Учасниками навчання стали 50 представників лотерейних операторів з 26 країн. Курс було спеціально розроблено для тих, хто нещодавно розпочав кар’єру в лотерейній індустрії. 

На слухачів очікувала насичена програма, у рамках якої було розкрито широкий спектр питань, пов’язаних зі створенням і розвитком європейських лотерей, їх розмаїттям і особливостями, державним регулюванням і конкурентним середовищем, комунікаціями з гравцями та стандартами відповідальної гри відповідно до стратегії Європейської асоціації державних лотерей і ТОТО (EL).

Минулого року віце-президент компанії «М.С.Л.» Євген Власенко, який є членом виконкому EL, очолив комітет з освіти EL. За його ініціативи розпочалось потужне реформування цього напрямку у структурі EL, починаючи з філософії та завершуючи спеціалізованими програмами.

Коментарі пана Власенка: «Колись Університет EL існував і через його вступний курс пройшли понад 900 осіб з усієї Європи. Однак, з часом він уже потребував апгрейду та осучаснення у відповідності до умов мінливого лотерейного світу. І заняття призупинилися. Утворилася пауза довжиною в кілька років. Минулого року мені довірили очолити комітет з освіти EL. Ми відразу розпочали роботу, яка вже дала перші результати.

По-перше, відтепер програма включає як класичні теми, так і питання, пов'язані з новими каналами реалізації лотерей та сучасними типами ігор.

По-друге, більше Університет EL не обмежується лише вступним курсом. Ми плануємо вже у 1 кварталі 2019 року сесію для менеджерів середньої ланки, які пропрацювали в лотерейній сфері понад 3 роки. А потім - і спецкурс для топ-менеджерів.

Приємно, що колеги з «М.С.Л.», які взяли участь у навчанні цього місяця, продемонстрували високий рівень сприйняття матеріалу, величезне бажання вчитися та активно брали участь у всіх семінарах і кейсах. Думаю, цей захід запам'ятається їм ще й величезною кількістю знайомств з колегами з інших країн, що допомагає відчувати себе частиною великої європейської лотерейної родини».

Важливість старту оновленого навчання була підкреслена участю генерального секретаря EL Ар’яна Вант Веєра та почесного президента асоціації Рея Бейтса.

Поділитись:
26 вересня 2018
Ми у Viber!