0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Завдяки Masterpass відтепер білет «Лото-Забава» можна купити набагато легше

Користувачі сайту www.msl.ua отримали ще одну можливість поповнювати свій ігровий рахунок для придбання квитків державних лотерей від оператора «М.С.Л.». Нагадаємо, що раніше це можна було зробити банківською картою, через точки продажів і за допомогою балансу мобільного телефону. А тепер гравці з цією метою можуть скористатися також сервісом «Цифровий гаманець Masterpass» від Mastercard.

Поповнення депозиту здійснюється за звичним алгоритмом: потрапляючи до «Особистого кабінету», гравець переходить в розділ «Баланс», вводить суму поповнення та обирає платіжний метод Мasterpass. Важливою відмінністю від простого поповнення банківською картою є зручність і швидкість - тепер для внесення коштів на депозит навіть не треба тримати карту в руках. Все, що необхідно зробити, - це лише один раз ввести дані банківських карт в гаманець Masterpass. Важливо, що це можуть бути карти різних платіжних систем. Як і раніше, оплата здійснюється без комісій.

Компанія «М.С.Л.» знаходиться в авангарді інноваційних розробок і спеціалізованих сервісів на лотерейному ринку України. Ми не тільки стабільно розширюємо лінійку наших брендів, але й, відповідно до прогресивних тенденцій розвитку сучасних технологій, надаємо гравцям нові можливості. Впевнені, що вони гідно оцінять новинку в нашому арсеналі послуг. Ми плануємо й надалі пропонувати українцям кращі рішення в цій сфері, максимально наближаючи рівень обслуговування в нашій країні до світових стандартів лотерейної індустрії.

Довідкова інформація

Mastercard - міжнародна компанія, що спеціалізується на платіжних рішеннях і технологіях. Компанія керує найшвидшою в світі платіжної мережею, що об'єднує споживачів, фінансові установи, торговельні підприємства, державні організації та представників приватного сектора в понад 210 країнах і територіях. Продукти та рішення Mastercard здійснюють щоденну комерційну діяльність, таку, як покупки, подорожі, ведення бізнесу та управління фінансами, простіше, безпечніше та ефективніше для кожного.


Поділитись:
24 вересня 2018
Ми у Viber!