0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЕМЛ «Швидкі 7»: Виграв 77 777 гривень на День народження

15 вересня 2018 року в електронній миттєвій лотереї «Швидкі 7» родини «Швидкограй» був зірваний головний приз розміром у 77 777 гривень. Нагадаємо, виграшний лотерейний квиток було придбано у місті Кам’янське Дніпропетровської області на фірмовому столі «М.С.Л.», який розташований на проспекті Тараса Шевченка, 7. Через кілька днів до оператора державних лотерей «М.С.Л.» звернувся переможець, який вже оформив свій виграш та розповів його історію.

Як стало відомо, власником головного призу миттєвої лотереї став пан Олег, який відкрив для себе це хобі 2 роки тому. Власне, цілеспрямовано купувати білети він почав з метою виграти головний приз саме у лотереї «Швидкі 7», і мрія здійснилася. Але ще більш цікавим є той факт, що виграти 77 777 гривень панові Олегу пощастило на власний День народження.

Виграні кошти переможець планує витратити на ремонт у власній квартирі. При цьому, Олег продовжуватиме й надалі грати у миттєві лотереї з метою виграти кошти на новеньке авто та відпочинок з родиною.

Правила гри електронної миттєвої лотереї «Швидкі 7» родини «Швидкограй» доволі прості. На квитку розміщене ігрове поле розміром 7х7 комірок. Кожна комірка ігрового поля має свої координати (літеру та цифру). У деяких комірках розташовані символи «7». Усього їх на квитку 10.

Нижче під ігровим полем розміщені «Ваші координати». Щоб дізнатися, чи виграшний квиток, гравцеві необхідно перевірити, чи знаходяться символи «7» у комірках за «Вашими координатами».

Суми виграшів залежать від кількості таких співпадінь і вказані в «Умовах виграшу». Для того, щоб виграти головний приз лотереї, гравцеві необхідно знайти у своєму квитку 10 збігів. Саме таким чином куш у 77 777 гривень пощастило виграти пану Олегу у місті Кам’янське Дніпропетровської області.


Поділитись:
21 вересня 2018
Ми у Viber!