0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Швидкограй»: Стартувала нова лотерея «Полювання за скарбами»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» повідомляє про запуск нової електронної миттєвої лотереї родини «Швидкограй» під назвою «Полювання за скарбами».

Новинка має цікавий дизайн та унікальну механіку гри, під час якої лотерейні шанувальники по-справжньому шукатимуть грошові призи на карті, що розташована на їх квитках. Вартість однієї гри – 20 гривень. Окрім головного призу розміром у 50 000 гривень, лотерея «Полювання за скарбами» має цілу низку інших призів від 20 до 10 000 гривень.

На кожному квитку розміщене загальне ігрове поле з координатною сіткою 5х5 (5 рядків і 5 стовпчиків). У 19-ти комірках ігрового поля розташовані унікальні координати (одна літера від «А» до «Д» включно та одна цифра від 1 до 5 включно). У 5-ти комірках розміщені виграшні символі. 25-та комірка позначена словом «ВИХІД».

Завдання гравця - «пройти» картою скарбів. Гра завжди починається з поля «ВХІД», у якому зазначені координати першого ходу. Гравець «крокує» по ігрових полях, згідно із зазначеними координатами, доти , поки не потрапить на ігрове поле з будь-яким із виграшних символів або на поле «ВИХІД».

Також на квитку зазначений «множник», який збільшує суму призу у відповідну кількість разів. Види множників: х1, х2, х5 та х10.

Виграшні символи та суми призів, що відповідають ним, зазначені над загальним ігровим полем.

Зіграти у новинку під назвою «Полювання за скарбами» можна вже зараз у будь-якій точці розповсюдження державних лотерей компанії «М.С.Л.».

Поділитись:
17 вересня 2018
Ми у Viber!