0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Уроки мільйонерського життя: прогулянки на лімузині та картина «золотом»

1-2 вересня, коли школярі та студенти розпочинали новий навчальний рік, киянин Валерій Садовенко отримав свої перші уроки мільйонерського життя. Це стало можливим завдяки найпопулярнішій українській лотереї «Лото-Забава»: у тиражі №986 від 1 липня Валерій Михайлович виграв 1 000 000 гривень. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запросив щасливчика провести у столиці розважальний уїк-енд за програмою «Два дні з життя мільйонера», що розрахована на двох осіб, від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.». І незабутні враження від цих святкових вихідних він розділив зі своєю дружиною, Валентиною Володимирівною.

Зранку білосніжний лімузин зустрів новоспечених багатіїв біля парадного їх будинку і вирушив вулицями міста. На них очікували: участь у прямому ефірі «Лото-Забава», бранч з ведучими - Ларисою Руснак та Анатолієм Гнатюком, участь у професійній фотосесії, відвідування престижних ресторанів і спа-салону.  А ще, ураховуючи творчу натуру пані Валентини, організатори влаштували для подружжя прогулянку виставкою квітів «Чарівний український міф» на Співочому полі. Але художня частина на цьому не завершилася. Як виявилось, Валентина Володимирівна з дитинства захоплюється малюванням, тому, на її прохання, отримала у подарунок професійний майстер-клас живопису аквареллю. Того ж дня на почесних гостей очікував ще один незвичайний сюрприз. Поки їх увага була прикута до власного шедевру, поряд для подружжя готували вражаючу несподіванку: пані Валентина взяла участь у створенні картини у стилі поп-арт за допомогою унікальної техніки «золотого піску».

На брифінгу для журналістів пан Валерій зізнався, що грає в лотереї вже багато років: «Ще в Радянському Союзі виграли у лотерею «Спринт» автомобіль «Волга». А потім були невеликі виграші, найбільший - у 4 000 гривень. У «Лото-Забава» граю з третього тиражу. Вірив, що я повинен виграти. На 986-й тираж придбав 9 білетів. За розіграшем спостерігав у прямому ефірі. Тоді ж почув номер, який назвав Анатолій Гнатюк, сказавши, що це Київська область. Перевірив - і все збіглось. Одразу ж сповістив дружину, яка не повірила і перевірила все на офіційному сайті «М.С.Л.».

Що ж до планів на виграні гроші, то подружжя вирішило витратити їх на свою родину. «Оскільки зараз триває ремонт у нас і у доньки, ми ці гроші вкладемо в його завершення. І нашій півторарічній онучці щось на майбутнє відкладемо», - зазначила дружина мільйонера.

Пан Садовенко зізнався, що планує і надалі купувати білети «Лото-Забава», аби зірвати джекпот у 3 000 000 гривень. І ми йому цього щиро бажаємо!


Поділитись:
3 вересня 2018
Ми у Viber!